• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

może konkurs ?;)

Reakcji
0
Jak wszyscy widzą liczba zarejestrowanych użytkowników forum zbliża się nieuchronnie do 3 tysięcy. Może to dobra okazji aby przygotować jakiś konkurs z nagrodami od koz :D
Możnaby tym przyciągnąć nowych użytkowników , ogólnie zachęcić do forum itp... :D
Co myślicie o czymś takim ?:)
I czy to relany pomysł?
Oczywiście najmilej widziane opinie sekcji administracyjno-moderatorskiej :D
(bo organizacja stoi po Ich stronie :D )

na konkurs musi sie zgodzic Igod.....

latwiej go zlapiesz na audiostereo.pl niz tu ;/

moze dla 3000 uzytkownika zlozymy sie na STX'a wkoncu to wypass dla poczatkujacego

na audiofunie stx zasponsorowal stx'a 22cm wiec i teraz moze ta jakas estradowke ;) albo empire :)

myślałem nad jakimś quizem:)
jakieś niezatrudne pytania...
na tyle łatwe żeby każdy komu chce się uzyć opcji "szukaj" mógł znaleźć wszystko na tym forum :)
żeby to nie wyglądało tak że nagrody zbierają Ci najbardziej zaawansowani z systemami za pare kzł bo to przecie bez sensu ...
Dajmy szanse młodym :)

a jak sprawdzimy kto jest młody i sie ja sie na przykład pod niego nie podszywam?
hmm..?
lipa.. są zmienne IP i nie dojdziemy kto jest kto..

przez tą osobę 'dojdziemy; 'sprawdzimy' poczułem sie jak ktoś zupełnie wyjątkowy.. moderowy ;)

widze że poparcie jednego moderatora już mam :D:D

[ Dodano: 2005-11-27, 23:45 ]
a jak sprawdzimy kto jest młody i sie ja sie na przykład pod niego nie podszywam?
hmm..?
lipa.. są zmienne IP i nie dojdziemy kto jest kto..
proste - nie będziemy sprawdzać ...
przecie to nie posterunek policji...
trzeba ufać ludziom...
pozatym nagrodę trzeba będzie wysłać :)
no chyba że np magik poda adres babci :)

no chyba że np magik poda adres babci :)
ja jako moderator, takich zeczy nie robię!
wypraszam sobię! ;)

[ Dodano: 2005-11-28, 00:02 ]
kurcze ale kilka pytań sypnę z CA do takiego testu jak plan bedzie realizowany.. :)

a o stringach moze jest? :D
apropo tej strony to.... NIE BYŁO MNIE 3 MIESIĄCE!!! wracam a tu AudioFun nie ma, a za DiyAUdio ma swoje koszulki :)

Konkurs - dobra sprawa.. ,ale:
-złap Igoda
-załatw nagrody
-wyeliminuj oszustów

Spełnisz te warunki i konkurs ma rację bytu :)

mamy LUKASZA :)
-załatw nagrody
to chyba nie będzie nasz największy problem :)
stx może zafunduje jednego 14 50 8 sc lub 20 80 8 sc ;)
-wyeliminuj oszustów
rozstrzelać :)
to chyba też nie problem skoro już 2 konkursy się udały bez machlojek tu też nie będzie gorzej :)

więj jedym słowem teraz wszystko zależy od "góry" :)

To ja mam dwa pomysly :
1. Koszulka Diyaudio jako glowna nagroda (to jest ta tansza wersja) i mysle ze jestem w stanie porozumiec sie z Łukaszem w tej sprawie :)
2. Kazdy kto bedzie chcial wystartowac w konkursie wplaci przykladowo 5zł i uzbiera sie pokazna kwota ktora moze nawet starczy na jakiegos peerless' a!

ad 1. Pytania beda proste:)
ad 2. Pytania beda trudne i moga zwierac tresc ...wymuszenie nazwy "reklamowej"
itp

Weryfikacja czy to jest prawdziewy user czy nie... samo sie roztrzygnie... patrzac ostatnio na forum ...to uczestnikow przybywa i jedyny problem polega na tym ze Ci ktorzy sa tu od zawsze to pisza posty jeden za drugim i malo tego ale sa to wartosciowe posty bez dwoch zdan a 90% procent userow tylko czyta ...boja sie odezwac ?! czy co ?!
Dlaczego to pisze ?! bo jezeli wszyscy beda sie bali odezwac w takim konkursie to tak naprawde nie ma to sensu. Bo kto bedzie startował.

PS. Nie bojcie sie pisac!!!!!!!!

Powrót