Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no bez przesadyKoszulka Diyaudio jako glowna nagroda
właśnie po to jest konkurs , żeby ich ośmielića 90% procent userow tylko czyta ...boja sie odezwac ?! czy co ?!
Dlaczego to pisze ?! bo jezeli wszyscy beda sie bali odezwac w takim konkursie to tak naprawde nie ma to sensu. Bo kto bedzie startował.
w zamian za reklamę powinien się zgodzić , pozatym ostatnio ja sam ostro reklamuje 18 120 6 swmyśle że udało by się załatwić żeby STX coś ufundował - to przeciez tez jest dla nich reklama. Moze jakieś AP??
zgadzam się zupełnie , choć nie wiem czy to nie zaowocuje tym że nagle każdy będzie pisał jakieś głupkowate posty :/1 moga brac udzial tylko osoby powyzej hmm np 30 postow
hmmm...2 zarejestrowane przed data rozpoczecia konkursu
Sound Wave, Ty masz tam dojściaco do nagrody z stxa jestem za tylko czy oni sie zgodza i co beda chcieli w zamian mze by wypuscili jakas specjalna serie dla diyaudio tylko niech ktos z nimi pogada bo mnie nie lubia o maja troche racji ;P
LUKASZ, Ciebie już znajądruga firma moze pogadac z matronixem jakis panelik
i znów okaże się że wygra ktoś bardzo zaawansowany ...konkurs na najladniejszy opis swojej konstrukcji zdjecia popstu profesjonalne artykuliki nie tak ze pytanai i odpowiedzi ale moze najladniejszy opis czy recezje jakiegos wyrobu dowolnego tak azeby wykazac sie czyms a nei tylko a b a ba prawda falsz nie wiem trzeba pogadac z rodzimym przemyslem audio a mzoe konkurs fotograficzny na najlepsze zdjecie kolumn suba czy jakiegos inneg o sprzetu czekam na propozycje
dla mnie teżps dlam nei konkurs z jedna nagroda jest bez sensu
Maxi napisał:Konkurs jest jak najbardziej trafny.
Ezo, tobie na razie Tiw powinien wystarczeć
SW pogada z ludzmi z stxa i coś tam załatwi
Koszulka jako nagroda tez moze byc czemu nie
Właśnie tylko po co komuś kto ma kase stx? Konkyrs powinien byc wlasnie dla poczatkujacych, ktorzy nie maja zbytnio stycznosci z glosnikami ale chca sie wykazac.
trzeba nowych poedukowaćA tak na serio nasze forum ma kilkunastu ludzi, ktorzy swoja wiedza zmiotaja cala reszte
o to chodzi właśnieWłaśnie tylko po co komuś kto ma kase stx? Konkyrs powinien byc wlasnie dla poczatkujacych, ktorzy nie maja zbytnio stycznosci z glosnikami ale chca sie wykazac.