Moja oferta jest nadal aktualna. Jeśli ktoś mi podeśle projekt PCB to wycenię go u swojego wykonawcy (płytka UniAmpa wyszła 8,00 zł/szt. na miedzi 70um !).
Ma ktoś ten projekt płytki ?
Ma ktoś ten projekt płytki ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chcemy :grin:maxdila napisał:mam je przy sobie mogę porobić dokładniejsze foty jak chcecie ?
Jak ktoś ma, to niech poda link.Quester napisał:Ma ktoś ten projekt płytki ?
maryush napisał:Chcemy :grin:maxdila napisał:mam je przy sobie mogę porobić dokładniejsze foty jak chcecie ?
Jak ktoś ma, to niech poda link.Quester napisał:Ma ktoś ten projekt płytki ?
LuSzTi napisał:co do wiadomości jaką dostałem o zapłacie...nie wiem co dokładnie się znajduje w zestawie (ile płytek i do czego, co jeszcze muszę mieć itp), nie wiem na jaką dokładnie lampę (na jakie napięcie żarzenia), nie wiem jakie wzmocnienie (ja potrzebuję max 3-4x) - ogólnie wiem, że są jakieś płytki...ale nawet w temacie nie dogadaliśmy jaką chcemy dokładnie konstrukcję...wydaje mi się, że nie tak powinno to wyglądać.
Propozycja moja jest taka, żebyśmy najpierw ustalili co potrzebujemy, a później dostosowali do tego projekt z pomocą ludzi, którzy się dobrze na tym znają (nie ukrywam, że temat lamp nie jest mi zbyt dobrze znany ale tacy forumowicze jak irek, pegelmesser, esh0 mogli by pomóc, może nawet mają sprawdzony projekt).
maxdila napisał:...jest tylko kwestia tego czy autor płytek zastrzega sobie prawo do nich... nie wiem jak to jest z tymi sprawami w "świecie PCB".
Quester napisał:Widzę, że PCB jest naprawdę prosta do skopiowania. maxdila, możesz je pomierzyć i podać mi wymiary ?
Nie zarzucam nikomu zbrodni ale zarabianie takich groszy na takich społecznych (rzekomo) inicjatywach przyprawia mnie o...dj_zibi napisał:ostatecznie nawet jak chłopak doliczył do tych płytek po 5zł to nie jest to zbrodnia![]()
Popieram,wiekszosc osob patrzy zeby wyciagnac jakąkolwiek korzysc z tego dlatego doceniam to forum jak i samych forumowiczow ktorzy sie angazuja w roznego rodzaju zamownienia,pomoc jak i dzielenie sie wlasnymi projktamiQuester napisał:W tym Kraju mało kto potrafi zrobić coś bezinteresownie - szkoda.