No to lecimy, projekt rozpoczęty dawno dawno temu w odległej galaktyce
Przetworniki
ARN-150-05/4
Mission Audax TM025C1
Obudowa wykonana z MDF 19mm , oklejona fornirem olcha , generalnie wiem że wyszło słabo, ale fronty miałem już podfrezowane i dopiero na to szedł fornir.
Kosztorys
4szt ARN - 198zł
Mission - 78zł
zwrotnice - 120zł
tunele , pierścienie od Pawła S (40zł..)
klej, ściski, kable itd nie są wliczane (zamawiałem z kilku miejsc w trakcie budowy i nie spisywałem)
Kable połączeniowe to Jantzen 2x2,5mm
Wrażenia odsłuchowe
Mi pasuje
Muszę dorobić podstawy jeszcze, albo kolce , ale bas jest słyszalny, mission też ładnie gra, choć trafiłem na utwory (może to wina nagrania) na których piszczy 
Kolumny były podłączone pierwotnie do Denona PMA 350SE , teraz grają z Kenwoodem KA-660
Podziękowania dla Pawła S za fronty i zwrotnice, tylko dzięki niemu projekt doczekał końca.
No i zdjęcia
wiem ze głośnik jest za firanką, zostało to zmienione
Bejcę kupiłem trochę za ciemną, zostało to poprawione, ale nie będę wklejał zdjęć. Ogólnie nie jest to konstrukcja (wykończenie) na 100% zadowolenia, ale i tak się cieszę że gra
Przetworniki
ARN-150-05/4
Mission Audax TM025C1
Obudowa wykonana z MDF 19mm , oklejona fornirem olcha , generalnie wiem że wyszło słabo, ale fronty miałem już podfrezowane i dopiero na to szedł fornir.
Kosztorys
4szt ARN - 198zł
Mission - 78zł
zwrotnice - 120zł
tunele , pierścienie od Pawła S (40zł..)
klej, ściski, kable itd nie są wliczane (zamawiałem z kilku miejsc w trakcie budowy i nie spisywałem)
Kable połączeniowe to Jantzen 2x2,5mm
Wrażenia odsłuchowe
Mi pasuje

Kolumny były podłączone pierwotnie do Denona PMA 350SE , teraz grają z Kenwoodem KA-660
Podziękowania dla Pawła S za fronty i zwrotnice, tylko dzięki niemu projekt doczekał końca.
No i zdjęcia

wiem ze głośnik jest za firanką, zostało to zmienione
Bejcę kupiłem trochę za ciemną, zostało to poprawione, ale nie będę wklejał zdjęć. Ogólnie nie jest to konstrukcja (wykończenie) na 100% zadowolenia, ale i tak się cieszę że gra
Ostatnia edycja: