Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
myślę że jeszcze bym przełknął te 150zł... Jakieś jeszcze propozycje?pegelmesser napisał:UT70A. Tylko ze troche drozszy.
Też jestem za nim, dałem 100 zł z przesyłką i naprawdę świetna sprawaEl_liero napisał:ja mam
Mastech MY68
zajebisty bo ma automatyczne dobieranie zakresów a nie ręczne (porażka...)
kurczę bardzo ciekawa opcja i w sam raz na moją kieszeń :mrgreen: Poczekam jeszcze troszkę na wypowiedzi innych osób ale jak na tą chwilę to MY68 jest nr 1 :wink:El_liero napisał:Mastech MY68
No, akurat od multimetrów za 100 czy 200zł nie ma co oczekiwać dobrych pomiarów rezystancji <1ohm, wynik pomiaru będzie obarczony dużym błędem.bawolek napisał:no ale kurde po to właśnie się kupuje "lepszy miernik" by mierzył jak najdokładniej wielkości ...
maxdila napisał:a miałem appe 305 (za 1200zł) która byłą żałosnym miarnikiem, miała wysoką dokładność pomiaru ale co z tego jak rezystora potrafiła pół minuty mierzyć a bateria trzymała jakieś max 3-4h
No, akurat od multimetrów za 100 czy 200zł nie ma co oczekiwać dobrych pomiarów rezystancji <1ohm, wynik pomiaru będzie obarczony dużym błędem.bawolek napisał:no ale kurde po to właśnie się kupuje "lepszy miernik" by mierzył jak najdokładniej wielkości ...
maxdila napisał:a miałem appe 305 (za 1200zł) która byłą żałosnym miarnikiem, miała wysoką dokładność pomiaru ale co z tego jak rezystora potrafiła pół minuty mierzyć a bateria trzymała jakieś max 3-4h
bawolek napisał:heh damiani co dla Ciebie znaczy "dolnego zakresu" ?