Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dla audiofila najważniejszą spr. jest jakość dźwięku.Jeśli nie są audiofilami, to kim są skoro dążą do jak najlepszego dźwięku?
To nie audiofilska muzyka. To muzyka melomanaDlatego muzyka "audiofilska" to przeważnie muzyka akustyczna, tworzona za pomocą żywych instrumentów
No przecież nie puszczą tam black metaluto co puszczają na audioszołach
Ja miałem na myśli tą "mega audiofilską", symfonie, bandy jazzowe itp., to co puszczają na audioszołach.
Depeche Mode to dla mnie zwykła muzyka.
na smarowaniu brzegów płyt CD flamastrami i przetrzymywaniu ich w lodówce kończąc
Ogólnie mówiąc to tak; ale jeśli to twoje zdanie to już się z tobą nie zgodzę. Równie dobrze ty możesz słyszeć mniej niż on a wtedy on spokojnie może powiedzieć że słyszy coś czego ty nie słyszysz. Sa tacy którzy powszechnie nazywani przez takich jak my "głusi" (choć to normalni ludzie) którzy nie rozróżniają dźwięków miedzy głośnikiem za 50zł a za 300zł mało tego, jak "gwizdek" w kolumnie nie cyku-syka tak że aż mrówki Ci tańczą w uchu a bas nie czerepi czerepu aż sie rzygać chce to kolumna jest ..ujowa" itd itd..a nawet jak coś nie słyszy to mówi że słyszy..
Ale lament tu macie
Ja już dawno to rozgryzłem
żeby nie być audiofilem nazywam sie po prostu melomanem
Podaj 3 zespoły, z polskiego podwórka, co potrafią zagrać dobre koncerty na żywo
Uściślę może troszkę sprawę: 3 zespoły młodego pokolenia