Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam sporo FLAC'ów - prawie wszystkie zgrywane ze stojących obok Audio-CD (za to mp3 mam ledwie kilkanaście). Różnicy teoretycznie być nie powinno, gdyż jest to kompresja całkowicie bezstratna. Wydaje mi się jedynie, że kompresując do FLAC utwór robi się trochę cichszy (naprawdę trochę) co może powodować wrażenie braku jakiś detali...ŁukaszN napisał:PorównywaŁ ktos moze pliki Flac do Audio CD ?? Ciekawi mnie czy jest między nimi duża rożnica :]
widocznie zle je kompresujesz. FLAC czy APE to kompresje bezstratne tak jak rar czy zip, wiec zadnych danych sie nie traci. tracic mozna jedynie przy zgrywaniu z plytki - np cienki naped badz tryb burst w zgrywaniu. polecam EAC i accuraterip, a plytki beda zgrywane ok.rzymo napisał:Mam sporo FLAC'ów - prawie wszystkie zgrywane ze stojących obok Audio-CD (za to mp3 mam ledwie kilkanaście). Różnicy teoretycznie być nie powinno, gdyż jest to kompresja całkowicie bezstratna. Wydaje mi się jedynie, że kompresując do FLAC utwór robi się trochę cichszy (naprawdę trochę) co może powodować wrażenie braku jakiś detali...ŁukaszN napisał:PorównywaŁ ktos moze pliki Flac do Audio CD ?? Ciekawi mnie czy jest między nimi duża rożnica :]![]()