Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy ja napisałem że coś tracę ?Caleb napisał:widocznie zle je kompresujesz. FLAC czy APE to kompresje bezstratne tak jak rar czy zip, wiec zadnych danych sie nie traci(...)
nawet 458kbps mozna se o kant obic.Ariel616 napisał:Ja słysze nawet róznice pomiedzu 320kbps a CD pomimo ze mam kolumny na teslach,amplituner stereo denona i Cd-ka pioneera.
O Bosze :mrgreen:greg00 napisał:ja bym chcial jakas dobra oryginalna CD posluchac, ale nikt z moich znajomych nie ma takowych,a podobno spora roznica niz z mp3
czemu? nie ma to jak silna autosugestia jaka maja "audiofile". nie slysze roznicy w odtwarzaniu bezstratnych formatow z komputera przy uzyciu wyjscia cyfrowego karty od odtwarzania takiej samej plyty cd z stacjonarnego odtwarzacza tez uzywajac wyjscia cyfrowego. co wiecej dobrze zripowane plyty z komputera beda lepiej brzmialy bo nie bedzie zadnego korygowania bledow, a plyta jak ma jakies ryski to zawsze moze gorzej zabrzmiec...Ariel616 napisał:Co zew tego ze lepsza karta ale to i tak nie bedzie to co z cd.Chocbyś sobie złozył pcm2702 i połaczył super kabelkiem to i tak nie bedzie to to co stacjonarne cd połaczone dobym interkonektem ze wzmakiem.To nie ma porownania.