Bede robic standy pod kolumny, jakies OSB i szmata czarna.
Jeśli szmata będzie ładna i dobrze się ją ułoży, to może to fajnie wyglądać

Moge wiecej szmaty kupic ;]
Jeszcze poczekaj, może ktoś się zgłosi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bede robic standy pod kolumny, jakies OSB i szmata czarna.
Moge wiecej szmaty kupic ;]
Marianie wzmacniacze, to 1szt stereo i 2szt monoPanowie, patrząc na tą listę:
...to brakuje wzmacniacza.
Gokar mógłby przywieźć hybrydę, ale tylko jako zapasowy wzmacniacz w razie co, ponieważ on już jest sygnowany.
Meteo, czy ten Twój IOTA-CD będzie tylko na pokaz czy będzie działał?
Potrzebne były by dwa wzmacniacze główne.
Kolumn będzie sporo ale jak na razie nie ma czym ich zasilić![]()
Stoliki potwierdzam, liczbę powiem wieczorem albo jutro (2 lub 3), obrus mam, taki gruby podobny do weluru, ale brązowy. Ale powinien nieźle wyglądać.Micwoj, rozumiem że przywozisz stoliki?
Ile dokładnie sztuk?
Potrzebny był by czarny materiał na ich przykrycie.
obrus mam, taki gruby podobny do weluru, ale brązowy.
Ja bede miec szmate satynowa, jakos 1,5m na 6m
- - - - - aktualizacja - - - - -
czarna
- - - - - aktualizacja - - - - -
Cos takiego, kuzyn podrzuci
http://allegro.pl/show_item.php?item=6873247404 (S82 SATYNA ATŁAS TKANINA MATERIAŁ DEKORACJE NOWOŚĆ) (S82 SATYNA ATŁAS TKANINA MATERIAŁ DEKORACJE NOWOŚĆ)
a co tu sie podaje? chyba maila?Rozumiem, że Tobie Paypall'em- jeśli tak poprosze jakiś namiar .
2szt A4 pionowe (zbyt wiotkie)Paweł S., przypomnij ile masz tych plexi do etykiet i jakich są wymiarów.
No i czy przywieziesz Uniampa.
7szt A6 poziome
6szt A6 pionowe
CD ma zarówno optyk jak i coaxial.. wysyła sygnał równolegle na obydwa..Kto mógłby przywieźć jakiś fajny (dobry) odtwarzacz CD?
Optyczne czy coaxial?
Do tego Philipsa tak?
bede niestety/stety z dziewczyna
Wasze kobiety juz wiedza ze to bedzie blad... ale ona jeszcze nie wie i nikt jej nie wytlumaczy
jak juz pierwszego dnia sie wynudzi to gdzie ja wyslac kolejnego dnia?
a moze i ktos z Was musi byc z kobieta?
zeby z pierwszego sklepu ja wyrzucili z przecieta karta?! :lol:Daj jej kartę kredytową i jakieś centrum handlowe np M1![]()