• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

My na Audio Show 2017

• Autor wątku Autor wątku Meteo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Panowie, czy reflektujecie na wystawę iAmpa z OPS4 i IPS A9 w wykonaniu jako integra, z regulacją głośności i selektorem wejść.
Wygląda tak jak tutaj, przy czym jest już skończony, z ładną szybką z przodu :)
[/QUOTE]
Mógłbym go dostarczyć w piątek przed wystawą, zabrałbym go w sobotę pod koniec dnia wystawowego.

- - - - - aktualizacja - - - - -

- zwrotnica: Luszti PLS HELP
Podziały na 370 Hz i 2 kHz :)

Mysle ze jak naglowki pogrubisz, to bedzie lepiej.
Tak poza tym chyba OK.

Bedzie czytelne.

Literowka przy "zintegrowany" i "projekt i wykonanie" raz masz z "i" raz z "/"

Panowie, czy reflektujecie...

Pewnie że tak.
Prześlij opis do Meteo.

Mysle ze jak naglowki pogrubisz, to bedzie lepiej.
Tak poza tym chyba OK.

Też mi się podoba.
Tylko z tym opisem to ja jeszcze pomyślę i dam znać jutro dokładniej ;)

i jeszcze jedna karteczka musi być Teraz Gra i strzałka

Dokładnie.
I czerwony druk (jeśli można).
Zastanawiam się jakie ustawienie będzie dobre, etykiety z opisem na kolumnach czy na dywanie. To się też dotyczy strzałki.
Wizualnie lepiej będzie gdy będą na dywanie.

Czcionkę zostawcie. Wymusza dłuższe spojrzenie i co za tym idzie przeczytanie. I o to chodzi ;)

Wszystkie tabliczki do pokoju ( a w tym powyższy spis + "teraz gra" i inne ) mogę wykonać na laminacie grawerskim na CNC. Napiszcie proszę wymiary dla tych tabliczek. Myślę że około 200x100 [mm] w pionie dla każdej z powyższych kolumn wystarczy?
Laminat mam tylko złoty z czarnym rdzeniem (tło złote szczotkowane, litery czarne martowe )... ale będzie to lepsze niż jakakolwiek kartka.... Jeżeli potrzebne są dodatkowe oznaczenia to piszcie - muszę mieć czas na zrobienie plików do CNC.

Aha... i NIE jest to problem dla mnie więc ustalcie co trzeba i jaką ilość i zabieram się za grawerowanie. :)

Ps. Jutro zrobię dla przykładu napis "Teraz gra" i wkleję zdjęcie

Closed nie ładnie brzmi po naszemu, napisałbym zamknięta. Ciekaw jest jak będzie grał ten subik na Eminence.

Siemanko.
Pobrałem dzisiaj aplikację dedykowaną na smartfony (Audio Video Show 2017) z zasobów ,,Sklep Play" i na 4p w Sobieskim nie ma zaznaczonego pokoju 408. Może jakaś szybka interwencja do admina aplikacji?

W zeszlym roku przynioslem router, bo zapomnielicie o sieci :) Mikrofon pomiarowy na statywie z unijigiem, niezlozonego malego suba na wystawke.
Moge jeszcze przytargac na wystawe uniampa300E w zeszlym roku gral w STX-ie. Mam tez sporo smieci DIY a ze z wawki jestem to wezme co chcecie, cewki, rezystory, kondensatory jakies glosniki, duze male, rozny sprzet pomiarowy, jakies plytki prototypy itd. itp.

Dziewczyny tez moge gdzies podwiesc ;) Ale nie obiecuje, ze dotre z nimi na czas ;) hehe :)

Gokar o ktorej mam byc? Tak jak w zeszlym roku o 6:30? :)

Powrót