• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

nabór nowych moderatorów? zgłoś swojego kandydata!

Proponuję mariana.

taki-suchar-ze-az-toster-pl-ae0808

Ją zaproponuję młodą krew.
Jimy-Adi - mało pisze ale dostępny jest każdego dnia. Nawet dziś był na forum po 18. Chłopak ma wiedzę i zapał. Co najważniejsze świeże spojrzenie. Ktoś taki by się przydał.

Druga opcja ode mnie to .3lite za obiektywizm. Już kilka razy widziałem na forum nagonki i za każdym razem .3lite potrafił zwrócić na to uwagę oraz wskazać pewne rozwiązanie sytuacji, które zazwyczaj było pomijane bo "akcja trwała".

Ją zaproponuję młodą krew.
Jimy-Adi - mało pisze ale dostępny jest każdego dnia. Nawet dziś był na forum po 18. Chłopak ma wiedzę i zapał. Co najważniejsze świeże spojrzenie. Ktoś taki by się przydał.
Niewiele pisze bo czesto nie mam nic do powiedzenia :P Nie obraz sie ale uwazam iz posiadam za maly staz i wiedze by pouczac innych :P

OOo i do tego jeszcze skromny :)

Ps. Mod dba o ład na forum a nie poucza ale szanuje Twoją decyzję.

temat stoi bo mamy wakacje...
a mi szczerze mowiac prawie nikt nie pasuje idealnie na modera :/

poczekamy jeszcze, poglosujemy, sprawdzimy

Propozycje padły. Dać kandydatom na próbe moderatora i okres próbny. Sprawdzi się to zostanie, jak nie to szukać dalej. Tu nie ma co gdybać...

Siedzę przed komputerem to mam forum otwarte i czasami podejrzę, jak mi się coś liczy. Ale żeby bardziej aktywnie do tematu wejść to raczej się nie uda.

Powrót