• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

nabór nowych moderatorów? zgłoś swojego kandydata!

Rusze temat bo ktoś musi.

Porponuje dwóch nowych moderatorów w osobach:
- Marios
- taz

Osobiście uważam że są to osoby bardzo aktywne, nie zamieszane (póki co ;p) w forumowe skandaliki, z dobrymi opiniami.
Myślę że nie musimy szukać osób z UBER wiedzą, potrzeba osób aktywnych do codziennej roboty (raporty, ogłoszenia, porządek)

Co w ty na to ludzie?
Obsługa forum, męska decyzja - bo nigdy nie ruszymy do przodu.

Ostatnia edycja:
Targuje się, spory nacisk na kolege .3lite jak i z strony obsługi i PMek dostałem ;)
Tak więc, jest szansa na 3 osoby.

Jeszcze czekam, jak bedzie pozytywnie to zapytam te osoby czy chca, a pozniej zadziałam.

Będzie też prawdopodobnie zmiana w grupach zrządzania, miałem to od dawna zrobić i własnie sprawdzam co to daje.

Bedzie 3 nowych moderatorów, czekam na ich zgody.
Po trzech miesiącach przeniose ich poziom wyzej do globalnych - narazie wyczekanie czy nam nie zwariują z Wami ;)

Ostatnia edycja:
Zkładanie nowych kont w tym tygodniu na tym forum jest zbyt czytelne arwasie

Do moderów i adminów, ten śmieć arwas zamknie wam niedługo Wasze forum. Nie może być za dużo forum "bez jego moderacji" w tym kraju
pomijam to ze mnie wkurzaja takie nowe konta...
ale kim do cho... jest ten arwas?
ciagle sie powtarza i ciagle o nim glosno
ale kim on jest?

chyba trzeba zalozyc temat o nim :D

.3lite, ja Ci gratuluję, pewnie reszta też.
Kolegom co na mnie głosowali serdecznie dziękuję, postaram się pomóc pozostałym kolegom modom nad utrzymaniem ducha tego forum, bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że to jedne z lepszych miejsca na pogaduchy audio. Organizacja pokoju na AS, choć w opinii niektórych niezbyt udanego od strony brzmieniowej, pokazuje że można zrobić jeszcze wiele razem od kwestii zwrotek, po dobry lakier na następny zlot.

Ps. Jak kogoś zbanuje przypadkiem na początku, to proszę o wyrozumiałość bo się uczę:D :D

a ja życzę nowym Moderom, żeby szanowali użytkowników bardziej niż to się zdarza Dolphinowi!

Poczekajcie aż zacznę robić porządki w toolboxie na podstawie jego regulaminu. To dopiero będą pretensje... :)

Nie na temat...
Kiedy pojewi sie podpis zly moderator odezwij się do dobrego.

Powrót