• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

nagłośnienie audi a6

Reakcji
1
chciałbym zrobi nieduzym kosztem nagłosnienie w Audi a6 avant. Radio jakie posiadam to kenwod KRC678R ma 4*45W. Co proponujece aha tak do 300zl.

heheh dobre auto za kilkadziesiat tys zl a ty na naglosnienie masz 300 zł

ja bym wolal dobry przod niz badziewny przod i tyl, wez lepiej na przod Hertz'a albo JBL'a o Hertzach umberto moze ci duzo powiedziec bo posiada takowe ...

lepsze glosniki powinno sie dac na tyl, tak mi sie wydaje.. ja mam JBL'e i z przodu troche lepsze a z tylu gorsze, nie jestem specjalnie zadowolony, chociaz wnetrze samochodu jest tak male ze nie wiem czy to ma jakas duza roznice

chyba za 3000zl a nie za 300! to chyba jakas pomylka! ja w maluchu mam drozszy sprzet niz ty planujesz do audi!
troche powagi

wiesz nie kazdy ma te 3000, ja bym poszedl do jekiegos kolesia co sie tym zajmuje i on ci napewno dobrze doradzi, poza tym chcesz sam te glosniki instalowac bo w tym audi moze byc cieszko, lepiej jak to fachowiec zrobi

jakie jaja!!

przody tyły..

ja tylko powiem ze nie słuchałbym wypowiedzi panów z tąd na temat car audio..

zobacz na forumach: www.audiocar.pl lub www.gae.pl

tam i ja Ci doradzę.. i koledzy z forum..
ale 300 to troszke mało.. choć na przód jakieś rainbowl'y by sie chyba znalazło... a montaż za pewno samemu bo nie ma co innym dać zarobić a wszystkiego na wyzej wymienionych forach...

a tu home audio..

[ Dodano: 2005-02-25, 17:32 ]
a we wrocku .. bo masz w podpisie, to polecam 3 firmy tylko zeby odwiedzić i juz bedziesz wiedział czego ci trzeba jak pogadasz z nimi..

--->olejnik na morelowskiego (boczna karmelkowej)
--->autofi
--->extreme car audio

i ich strony internetowe..

pozdrawiam i zycze sukcesów

Powrót