Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dobrze gadasz.p.s. tylko nie za takie pieniądzeI w audio dla mnie nie chodzi o to co jest trendi, ale co mi się podoba
![]()
Nie martw sie ja tez bym nie ulepilditomek napisał:Okazuje sie ze wszyscy pozamną potrafią programować procesory DSP, budować wzmacnaicze dysponujące 1000W. Wogóle czym sie tu zachwycać przecież to zwykły sub, a ze ma pilota, DSP, ponad 1000W, menu ekranowe, itp to szczegół byle dres potrafi to zrobić w ciągu paru dni byle tylko miał kase.
Zygmunt napisał:najniższym używanym w muzyce dźwiękiem jest C subkontra, które ma 16,35 Hz
Ten dźwięk można wydobyć tylko na wielkich organach
pewnie ja tez mozna kupic tylko trzeba miec moc kasy wprost-proporcjonalna do miejsca (tak mysle bo tak wychowanyeisa nagradza głównie innowacyjność. za rok pewnie wygra sub automatycznie łączący się z internetem, żeby pobrać pathe do danej płyty, sprawdzić hologram i zapłacić zaiks oczywiście z twojej visy![]()