• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Najbardziej porąbany sub jaki widziałem:

• Autor wątku Autor wątku Grze
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie no jak nma jakis amerykanskich stronach diy tylko ze zamiast np. monacora jest ekhm.. STX :D ale niezłe zeby nie było! kurde zmyslna konstrukcja szkoda ze nie aktywne bo by było wiecej mozliwosci

Stereo subwoofer :) Dał pasywne zwrotki przy odcięciu na 120 hz no to juz nie jest SUB jak dla mnie ale spoko:)

coolombo, przeciez wystarczy od czasu do czasu luknąć na elektrode :)
(ktoś kiedyś nawet próbował zrobić suba z drewnianiej donicy... ;D )

rowniez,teraz przemaglowalem cale na wesolo,konstrukcji z polowe przejzalem,ale niepodoba mi sie to,albo nieumiem tego zrobic,zeby wyskakiwalo mi miejsce odkad nieprzeczytalem(tak jak tu) ;/

tasior, na elce nie ma tej opcji. ten topic wcale nie jest w "na weolo" tylko w dziale akustyka.

ok,ja tylko napisalem ze pzreczytalem wszystko w na wesolo,polowe w konstrukcjach,neito ze tam etgo suzkalem:)

Według mnie to ten sub to takie troche duze cos jest. JA bym wolal cos normalnego a mniejszego. Bo to to jest przepoterznie wielkie. NA takiej obudowie mozna by zrobic suba na 15' glosniku to by dopiero nisko schodzilo. Dac aktywa itd i jest stereo. A tu stereo w ktorym jeden kanal gra inaczej od drugiego.

co jak co,ale ale fota konstrukcji pierwsza klasa.
milo by bylo widziec same takiej jakosci na forum.srednio mnie interesuje dywan i segment u kogos w mieszkaniu...a tu jak w folderze reklamowym.

pozdrawiam

Powrót