to teraz ja .. pare dni temu wpada bo mnie koleś i widzi nowo oklejony na czarno mój zestaw 2.1 kolumny mają metr wysokości i głosniki po sztuce sw607 aldfrea i kopułka tonsila ... mam jednego kolege co ma kolumny na dwóch niskotonowcach z komisu jakieś badzieiwaste i o to rozmowa tak przyblizona
JA- niehccesz kupić moich kolumn ? (w żarcie powiedziane)
ON- daj spokój u memka (przemka naszego kolegi) są dwa bembny (niskotonowce) a tu tylo jeden, musze sobie zrobic takie tylko twoje głosniki sa ładniejsze i wezme sobie kupie takie dwa na kolumne tylko wymiary kolumny wezme od memka i sobie zbije
JA- jasne, g.. zrobisz bo trzeba odpowiednil itraz do głosników i niemożna tak o zrobic jak ty chcesz
ON- a pierd... memek miał jednego membna zjeb... to wymienił na taki wyrypany z komisu dał ze 15 zyka i jeszcze lepiej mu napier... tylko chyba ma piszcza spoalonego ale i tak super daje tylko sobiej eszcze jakiegoś średniego wrzuce aalbo walne jakiś od jamnika (stare bumboxy) bo poco mam wydawać na nowy
JA- weś idź do domu ciołku , niewiesz o co chdozi i to tak bedzie grało ze szok
ON- sam idź, tylko sobie jeszcze dziure zrobie tak jak kendzior (inny mega koleś od sprzetu) w tej swojej tubie (subwofer w obudowie po jabkach obity dechami ale uszczelniony z głośnikiem 30cm noname z komisu) to bedzie nieźle dłuchało
no i poszedł ,,, jestem ciekaw co u niegio niedługo powstane hahehee ;D ... krew zalewa jak słysze specjalistów ;P