• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Najlepsza solówka gitarowa ever :)

Moje zdolności na gitarze ograniczają się do Smoke On The Water ;) Ale żeby nie offtopować rzucę jednego kandydata:

Moja dziewczyna zawsze się śmieje jak jedziemy autem i to leci "tak wiem, zaraz solówka, mam dać głośniej" :D

3:31 się zaczyna 4:07 jest najlepszy moment i tak do 4:38 trwa, w sumie minuta :) A Ty Paweł słuchasz rocka lat 70-80 czy to tylko taka ciekawość?
Według magazynów rockowych wyżej oceniana jest solówka z innego kawałka Guns'ów, November Rain ale mnie osobiście ta bardziej rusza :)

czysta ciekawosc
chociaz im wiecej przypadkiem slucham tym bardziej mnie zaczyna interesowac ;)

z tej muzyki co ja slucham raczej malo bedzie solowek

ale najlepsza wg mnie bedzie tutaj

od 4:23

Metallica - Orion - w zasadzie cały kawałek to jedna wielka solówka gitarowa :-)

Poza tym prawie każdy utwór Dire Straits zawiera sporo ciekawej gitary, mój ulubiony to Sultans of Swing ale ciągle odkrywam nowe.

Ale z Markiem Knopflerem też niczego sobie.
W maju Mark w Łodzi gdyby ktoś chętny ale nie wiem jak miejsca, ja kupowałem na jesień.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Nie na temat...
Takie wątki fajne są, nie powiem... Pod warunkiem, że nie przeradzają się w coś w okolicach "Czego teraz słuchacie" ;)

Powrót