Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w takim razie dlaczego udzielasz sie na forach? udzielasz sie publicznie wiec tymsamym wyrazasz zgode na kozystanie z zamieszczonej tresci jak sie nie zgadzasz to prosze bardzo - zaraz wykasuje wsyztko | ![]() |
Idąc tym tropem to cały ten wątek powinien wylądować w koszu bo chyba nikt tutaj nie prosił o zgodę na cytowanie wypowiedzi innych użytkowników internetu. A skoro kolega womperm nie ma do siebie dystansu i faktycznie upatruje się jakiegoś problemu i skazy na swoim "JA" to może Paweł faktycznie wywal ten (tamten) mój wpis - ja tam nie mam zamiaru się z nikim ścierać przez jakąś pi..dołe. | ![]() |
womperm napisał:dabyl, masz moją zgode na kopiowanie tego tekstu?
irek napisał:A co ma kontrola do mocy wzmacniacza? No i wzmacniacze nie kontroluja glosnikow, kontrolowac to moze kontroler bilety w autobusie.
Ten człowiek napisał to na poważnie:
http://www.audiostereo.pl/jakosc-komponentow-pomiedzy-listwa-sieciowa-a-transformatorem_79834.html
Poniżej też jest śmiesznie:
"... (zwłaszcza że sam osobiście słyszę różnicę między kablami do kolumn ale niestety nie w ślepych testach) ..."
Tu już mało nie spadłem z fotela:
"... tego nie słychać tak jak normalnego szumu, tylko jak coś, co trzeba nazwać znieształceniami rozmaitymi... "
ehehe:
"Mam bardzo szybkie diody we wzmacniaczu i nie przeszkadza mi to słyszeć różnic po zmianie kabli, filtrów czy wtyczek. "
Ten wątek to kopalnia![]()
sam osobiście słyszę różnicę między kablami do kolumn ale niestety nie w ślepych testach
Ja mogę z czystym sumieniem polecić Spray do mycia uszu. Można kupić w aptece. Nie drogi i na 100% skuteczniejszy niż kable sieciowe. I w odróżnieniu od kabli sieciowych działa naprawdę a nie jest to efekt placebo.
Żartowłem oczywiścieaven1985: niespecjalnie, pamiętałem, że ten wątek jest, tylko w żaden sposób nie mogłem go znaleźć w wyszukiwarce -- dzięki za przeniesienie