• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Waloos idziesz na rekord w off-topie :/

Bas to jest cos co powoduje, ze stajesz widoczny wsród innych audiofili ;)

Zobaczcie jaki pogrom robią te małe kolumienki na 20cm średnio-niskotonowym głośniku :) to trzeba usłyszeć. Nie podoba się? To wypierdalaj! Bas było czuć na klacie. Napęd Polski 2x20w :)
Krótko zwięźle i na temat :)
Wygląda na to, ze któryś z nas ma zaburzoną percepcje "pogromu" albo ja albo on :)

źródło:

Chyba ogrom znieksztalcen, a nie pogrom :P Stara nokia jako zrodlo, dramatyczna unitra i sprochniale tonsile, a wies tanczy i spiewa.

Wy uważacie tonsile za syf to nie wiem co wg was ładnie gra. Ja mam ZgP 25-8-585 na oryginalnym zawieszeniu i grają za***iście!

Tonsil jest dobry na początek, zawsze lepszy od VoiceKraftów i innych wynalazków z Chin.

jednak apetyt rośnie w miarę jedzenia i z czasem każdy zmienia sprzęt.

Wydaje mi się, że to jakiś BOT. Na innych forach także dwa dni temu się zarejestrował ktoś/coś z takim nickiem. Na jednym z forów napisał nawet identycznie brzmiący wpis.

Cały temat jest świetny, "niezwykły 17-sto latek" który "wszystko już wie":

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2612750-0.html

W takich sytuacjach zaczynam ciągnąć za uszy, a jak delikwent się nadal upiera to zaczynam być niemiły.
Co innego jak by pisał że to jego pierwsza konstrukcja i ma jeszcze słabą wiedzę... ale jak widać gość "już wszystko wie".
A jego filmy? no cóż, sami zobaczcie:

elektroda - i wszystko jasne

ciekaw jestem co by powiedzial jakby dal im tyle mocy ile trzeba
na 50w u mnie jakos nie chcialo to rewelacyjnie grac :p

współczuje jego sąsiadom, kilka domów dalej też mam takiego dj'a bez słuchawek, tylko on to raczej disco z pola woli

Powrót