tak sobie zapytam bo sie nie znam, Te"kółeczka z drucików" to powinny tak blisko byc siebie i lezec w takiej samej pozycji obydwa???

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak sobie zapytam bo sie nie znam, Te"kółeczka z drucików" to powinny tak blisko byc siebie i lezec w takiej samej pozycji obydwa???
jedyne czego tu brak to basu i właśnie dlatego zamierzam go zrobić samodzielnie.
Co sądzicie o tym??
sadze ze temat laduje w koszu :razz:
plazma nie nadaje sie do gier...
A ty jesteś brzydki.
Witaj Grzegorz7, możemy posłuchać u mnie, tyle, że 3/5 sprzętu to DIY, które nie doczekało się do tej pory docelowych obudów, (wliczając zestawy głośnikowe). No ale scalaczków posłuchć można. Ja zapraszam.
:twisted:Szczerze powiem, że chyba zesranie sie w stringi będzie łatwiejsze niż przelutowanie tych kości...
Kable mają mniejszy wpływ na brzmienie niż regulatory korekcji barwy. Kablami da się uzyskać +/- 2dB(tzw. kropka nad "i"). Mierzone słuchowo.
Przy dobrym uchcu 1-2dB uda się wyczuc.melisław napisał:To bardzo ciekawe, bo najmniejsza zauważalna różnica wartości ciśnienia akustycznego to 3 dB![]()
owszem ale nie na całym słyszalnym przez ucho paśmiepegelmesser napisał:melisław napisał/a
To bardzo ciekawe, bo najmniejsza zauważalna różnica wartości ciśnienia akustycznego to 3 dB
Przy dobrym uchcu 1-2dB uda się wyczuc.
ir0nhide napisał:A tak serio to no chyba raczej nikt, rozchodzi się tylko o samo "wychaczenie" różnicy.....
Podpis jednego z forumowiczów, który co post wykazuje się wybitną znajomością ortografii i interpunkcji. :twisted:stop chinskim podróbką!!!
panowie nałożyli łopatą z naddatkiem![]()
Zapłaciłem 9zł.
Tona płukanego piasku (prawie taki jak na plaży) w mojej miejscowości kosztuje 30zł także sporo przepłaciłeś![]()