• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

To mnie po prostu zniszczyło:
7713862900_1380513049.jpg

Co za łeb...

Patrząc na to jak pomalował ścianę razem z włącznikiem wysnuć można wniosek, że autor z estetyką jest raczej na bakier :)

Czemu usuwane są moje wpisy i linki.

Temat który tu wklejam idealnie się komponuje z tymi które tu już są.

Proszę o przywrócenie moich postów.

Przecież to dział off topic!

Czyżby to ze moderator tego forum popełnił takie błędy upoważnia go do

Kasowania postów innych użytkowników?

Miej honor

9. Na forum DIYaudio.pl niedozwolone jest:
e) upominanie, prześladowanie, obrażanie, i używanie niecenzuralnych słów względem innych użytkowników forum np. za ortografie, lub brak wiedzy fachowej - uwagi personalne przekazujemy TYLKO za pośrednictwem PW.

Nie na temat...
To usun tu wszystkie posty gdyż każdy z nich podpada pod to co wpisales.

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
marian, facetowi chodzi o to że podłączył sygnał bezpośrednio do konektorów głośnika , a poprzez gniazdo (sądzę że w obudowie) głośnik nie grał...

Nie na temat...
Raczej o to, że przez gniazdo nie było wysokich (spalony tweeter i nie miało co obsłużyć tego pasma), a jak puścił gdn pełnym to jakieś wysokie słyszał :)

przypomniales mi ze mam zwrotnice jego projektu
glosnikow nie pomierze, ale schemat zwrotnicy moge rozpisac

Estradowy 10" STX i driver MRD tańszy od STX-a, czyli wiadomo jaki.

---------- Post dodany o 13:37 ---------- Poprzedni post o 13:29 ----------

"Jeśli twoje uszy słyszą tylko to co pokaże ci Wykres na ekranie to gratuluje i polecam założyć lepsze gogle"

Jak widać moderacja nie reaguje na tego gościa, już dawno powinien dostać ostrzeżenie.

Powrót