• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Najlepsze KOLUMNY

Najlepsze KOLUMNY

• Kolumny z zestawu THEANT'a

Głosów: 0 0.0%
  • Kolumny Barthez'a

• SPHYNX MarkaW

• MONITORKI GRZESIA

• Kolumnhy z Kina Przemka

• Kolumny Dlugiego

• HMBLab Atlantis - kolumny Wovo

• kolumny LUKASZA evo III

• satelity i cnetral by Devolt

• Łącznie głosujących
    0
Reakcji
0
Ponownie proponuje wybor "najlepszych" kolumn

przy wyborze proponuje nie brac pod uwage tylko zastosowanych przetwornikow, ale ich aplikacje, jakosc tej aplikacji, starannosc wykonczenia, zastosowane podzespoły, sama zwrotnice, i cos co chyba mzoan nazwac prezencja kolumny oraz wlasne preferencje

nie wpisujcie na kogo glosowaliscie

konstrukcje zamieszczone na dzien 7 Wrzesnia 2004
kolejna ankieta ukarze sie gdy przybiedzie kilka nowych konstrukcji

karty zostały odkryte. A tak po cichu powiem że głosowałem na zestawik MarkaW i widze ze dobrze głosowałem - jak większość
gratulacje

Blazej --->cholera bede musial wziasc sie za ten fornir i zdobyc doswiadczenie,bo jak narazie rzeczywiscie jest dramat

eno barthez nie gniewaj sie twoje sa swietnie wykonane ale wynik twoich kolumn mnie dziwi....moze za krutko byly na forum....

Sorry za ten post-to bylo pod wplywem impulsu;)

Ale np.kolumny Lukasza sa dlugo na forum i co do wykonczenia to nie mozna im niczego zarzucic,a jednak...

jupi.. egzekwo 3 miejsce:P hehe ale ta ankieta nie oddaje do końca tego jak jest bo wszystkie są naprawdę udanymi konstrukcjami:))
serdeczne pozdrowienia!

Widocznie tych 45 to uzytkownicy aktywnie udzielający się na forum a cała reszta to tacy co się pojawiają jak czegoś potrzebują ;).

Powrót