Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
takero napisał:No i nie zapominaj o litrażu , nawet 8 litrów w tej budzie będzie skutkowało jamnikiem![]()
dlatego powiekszylbym front i dodal jakies zabiegi stylistyczne zeby to jakos wygladalotakero napisał:bingant, no właśnie okolice 8 litrów, tylko policz sobie przy tej powierzchni frontu jak długa będzie musiała być ta kolumna ?
Jasne że można.dolphin123 napisał:można w razie większej ambicji do Ciebie uderzyć z pomocą?
czyli dla 10cm glosnikamajkipe napisał:Przy wymiarach które założyłem,(380x200x200)wychodzi ok. 4L
No to 2 razy a mało ;]majkipe napisał:Przy wymiarach które założyłem,(380x200x200)wychodzi ok. 4L,a tak wogóle to tylko ogólny zarys,trzeba to dopracować,jakieś sugestie co do wymiarów.
mi zawsze się to podobało ;]majkipe napisał:Wychodzi 7L z groszami.Myślę że mogły by wyglądać tak,co wy na to?
ten stx nie gra basem w zamknietej :???:takero napisał:Minimum to 6 litrów zamknięta, ale spadnie ilość basu.