Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jak juz przedmowca napisal mozna pisac to w notatniku lub na kartcepoti89 napisał:majkipe, powiedz w czym sie pisze programy do takich machin??Mysle nad taka specjalizacja...W jakims asemblerze??
no to idz na rozpoznanie na wydzial mechaniczny!poti89 napisał:No ja jestem na drugim roku informy na PL...
Dokładnie jak pisze kolega podstawy są w każdej maszynie takie same.keisan napisał:G2 łuk wklęsły
G3 łuk wypukły
G41 opuszczenie wrzeciona
Zgadzam się, ale raczej mało kto kto będzie miał nawet wielkie chęci nauczyć Cię czegokolwiek nie pozwoli Ci od razu obrabiać materiałmajkipe napisał:nauka na symulatorach to nie to co praca z "żywym materiałem
majkipe napisał:U mnie na tych maszynach pracują kobiety które nie pamiętają o ostrzeniu narzędzi i takim właśnie wyciąłem zamiast założyć swoje do prac "specjalnych".
a to nie wiedziales? tam kobiet bedzie wiecej niz mezczyzn...paldo napisał:Kobiety w stolarni pracują? Hmm.., a to ci nowość
Nie bardzo rozumiem,może jakiś szybki szkic lub coś..Pawel S. napisał:majkipe, ja bym nadal dorobil pierscien do GDNa
lub przynajmniej jakis frezik dokola zeby optycznie uzupelnic ta przestrzen miedzy glosnikami