• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Napiecie stale na wyjsciu wzmacniacza

Masz racje, nic się nie dzieje. Wczoraj wzmacniacz grał ponad 1,5h i nie było problemów z przegrzewaneim się.

Jest sens, żebym zamieścił na forum opis tego wzmacniacza wraz ze schematem pcb, listą czesci i itp? Jeśli tak to w jakim dziale?

To dość prosta, a mało znana konstrukcja (choć może jej mała popularność wynika z tego, że może prezentuje gorszą jakość w stosunku do równie prostego np. Symasyma - nie wiem, nie porównywałem).

Jest sens, żebym zamieścił na forum opis tego wzmacniacza wraz ze schematem pcb, listą czesci i itp? Jeśli tak to w jakim dziale?

Najlepiej jak wszystko poskładasz "do kupy" w dziale gotowe konstrukcje :)

że może prezentuje gorszą jakość w stosunku do równie prostego np. Symasyma - nie wiem, nie porównywałem).

Podejrzewam że jest odwrotnie :) A popularność no cóż nie zawsze lepsze jest popularne.

Powrót