• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

napoje

napoje

• Lech

Głosów: 0 0.0%
  • Warka

• Żywiec

• Tatra

• Harnaś

• Carlsberg

• Frater

• Tyskie

• Okocim

• Żubr

• Dębowe

• Grolsch

• Keniger, VIP i inne z marketu "Stonka"

• Atom

• Volt

• Królewskie

• Brok

• Piwo z Tesco

• Kasztelan

• Książ

• Jako (małe mocne, luzak)

• Gingers

• Redds

• Fortuna

• Heineken

• Łącznie głosujących
    0
Reakcji
0
dla mnie sezon piwny się zakończył wraz z nadejściem jesiennego oziębienia, jednak zapytam kolegów forumowiczów co preferują w tej sprawie :)
przed zagłosowaniem uważnie przeczytaj wszystkie propozycje. Nie wypisywałem wszystkiego, bo byłoby trochę dużo. Jeśli np. lubisz Lecha mocnego, to głosuj na "Lecha", bez rozdrabniania sę na odmiany (pils, premium, mocny).
jeśli coś pominąłem w ankiecie, to dopiszcie.

UWAGA!!! tylko 1 tydzień na głosowanie!!!!!!!!!!

Ostatnio Tatra.
Sezon piwny się nigdy nie kończy. Różnica polega na tym, że w lato pije się na działce przy grillu, a w zimę na imprezach w domach :-)

a kto się odwazy i zrobi ankiete o naszym narodowym napoju ?? :P oczywiści w ponad 50% bezalkocholowym :P:P

Ostatnio podobnie jak js preferuje tatre bo jest dobra i tania.tyskie tez moze byc.ale dla eksperymentu polecam diabelsko mocne w plastikowej butelce (śmierdzi jajkami i lepiej pic ze szklanki niz z butli).Pozdro!

Gdyby nie kasa, to tylko piwa z piwnego królewstwa - Belgii, np. Leffe, Duval.
Z naszych tylko Żywiec, Tyskie.

A ja nie przywiązuję sie do marki piwa bywają różne partie (smakowo) tej samej marki, ale jedno zauważyłem każde piwo jak wchodzi na rynek jest dobre i tanie (teraz testuję ŻUBRA) i ja bazuje na takich piwkach.

Piwo z rana jak śmietana... ;)

Smak zależy czasami jak już ktoś napisał od partii bo zdazają się takie w markowych że ...

A ogólnie to nawet VIPa lubie z biedronki :) - fajnie siepie :D

Czyli nikt z Was jeszcze alkoholu mleczkiem nie popijał? No nie wiem kurcze musicie spróbować co to jest za odlot wtedy po wódzie to si tazywa power dopiero. POLECAM!!!

Powrót