dulin7 napisał:Nie tyle 100W jest zalecane ze wzgledu na znieksztalcenia co ze wzgledu na moc strat i bezpieczenstwo tranzystora
Pozdrawiam!!!
fakt, to jest najważniejszy powód... zapomniałem o temperaturze :roll:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dulin7 napisał:Nie tyle 100W jest zalecane ze wzgledu na znieksztalcenia co ze wzgledu na moc strat i bezpieczenstwo tranzystora
Pozdrawiam!!!
A kto powiedzial ze symasym nie moze miec 100W na 8om?? po prostu podnosisz napiecie i nie podlaczasz kolumn o impedancji mniejszej niz 8 om i bedzie grac gitara przeciez wiekszosc wzmakow ma tak ze napisane jest z tylu ze wzmak przystosowany do obciazenia 8 om nie mniej a wiec nie widze problemu zeby miec syma z moca 100w/8om tylko pamietaj kolumn 4 om nie podlaczaj no chyba ze...El_liero napisał:choć chciałbym mieć 100W na kanał ) ... te 60W starcza wam?
no to mnie uspokoiles... o ile mam oryginaly :???:irek napisał:para oryginalnych toshib 2SC5200/2SA1943 wytrzymuje ponad 200W mocy wzmaka!
nigdzie takiej wzmianki niemairek napisał:to cudo ma napisane ze pracuje tylko na +-36V to znaczy ze jest cos nie tak.