• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nastroje Polaków przed meczem z Niemcami

• Autor wątku Autor wątku ZAP
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

ZAP

Reakcji
1
Witam.

Tak jak w temacie. Wierzycie w naszych ? Czy może jesteście pesymistami (jak na Polaka przystało) ? Jakie macie odczycia jeżeli chodzi o mecz z Niemcami jak i z innymi przeciwnikami

Nie ukrywajmy Niemcy to nasz odwieczny wróg zawsze chcemy z nimi wygrać i zawsze przegrywamy. W Niemieckiej prasie aż huczy na temat meczu z Polakami, nasza reprezentacja jest obrzucana błotem z każdej możliwej strony, no i dodatkowo ta reklama mówiąca aby uważać na polaków bo to złodzieje. Niemcy strasznie podrzewaja atmosfere, niektórzy mówia ze jest to spowodowane ich kiepska forma. Ostatnio ledwo zremisowali z Rumunia 2:2.

Ja powiem tylko tyle, ze nie lubie reprezentacji Niemiec ani narodowości niemieckiej i bardzo bym chciał abyśmy z nimi wygrali !!!

Austria gospodarz tez nie bedzie łatwo.

Ogolnie ani forma naszych, ani doświadczenia z przeszłości, ani umiejetności rywali nie wskazują na to abyśmy wyszli z grupy jednak mimo wszystko jestem OPTYMISTĄ ! :mrgreen:
Zapraszam do dyskusji mecz juz 8 czerwca !

ZAP napisał:
Ja powiem tylko tyle, ze nie lubie reprezentacji Niemiec ani narodowości niemieckiej i bardzo bym chciał abyśmy z nimi wygrali !!!
zgadzam sie stoba ZAP terz ich nie nawidze :evil: i bardzo bym chcial aby nasi dokopali niemca
ale nie ukrywajmy ze jednak niemcy sa bardzo dobrym zespolem i sadze ze znimi przegramy ale wieze ze nasi pokonaja szwabów :wink:
juz niemoge sie doczekac meczu :mrgreen:

esh0 napisał:
To jakiś mecz jest?
esh0, widze ze mamy takie samo podejscie do tematu.
nieinteresuje sie wiec sie nie zamartwiam takimi glupimi problemami :P
do niemocow nic niemam a sport to tylko rozrywka a nie wojna ;]

a ja zawsze mowilem dac im 22 pilki po co sie za jedna uganiaja co to za zabawa 22 kolesi gania za pilka a koljene 50 tys zlopie piwsko i opycha sie chipami drze japy = jaskiniowcy brakuje tylko maczug chodz niektorzy kibole maja :P

Re: Nastroje Polaków przed meczem z Niemcami

ZAP napisał:
Nie ukrywajmy Niemcy to nasz odwieczny wróg
Odwieczny wróg człowieka (nie tylko Polaka) to on sam i jego głupota, co dodatkowo poświadcza powyższy cytat.

XYS napisał:
a ja zawsze mowilem dac im 22 pilki po co sie za jedna uganiaja co to za zabawa 22 kolesi gania za pilka a koljene 50 tys zlopie piwsko i opycha sie chipami drze japy = jaskiniowcy brakuje tylko maczug chodz niektorzy kibole maja :P
Dobrze powiedziane. Piłka jest fajna tylko kiedy ja w nią gram :D

esh0, Pawel S., XYS, to widze ze nie tylko ja jestem takim zawzietym fanem fusbala :mrgreen:

Ja zazwyczaj dowiaduje sie o meczu miejskiej reprezentacji, jak pod blokiem robi sie pusto a na miescie wszyscy chodzą ubrani w takie same koszulki :lol:

A ja widzę, że nikt tutaj się piłką nie interesuje .. W drużynie niemiec grają sami Polacy ;) Noo, prawie ;)

PS: A myślałem, że ja się nie interesuje piłką nożną :D Cóż za głupi sport :)

ŁukaszN napisał:
esh0, Pawel S., XYS, to widze ze nie tylko ja jestem takim zawzietym fanem fusbala :mrgreen:

Ja zazwyczaj dowiaduje sie o meczu miejskiej reprezentacji, jak pod blokiem robi sie pusto a na miescie wszyscy chodzą ubrani w takie same koszulki :lol:
I zazwyczaj pewnie wtedy już jest po wszystkim :D

Nie jestem zwolennikiem piłki nożnej, choć od czasu do czasu coś pokopię. Mój nastrój jest obojętny, choć nie ukrywam że pewnie zaglądne na chwilę w TV i walne browca. :mrgreen:

pajol112 - dziecko kup sobie słownik ortograficzny, bo ja nienawidzę jak ktoś robi błędy w co drugim wyrazie.

Shiver napisał:
Jeszcze żeby visaton podawał prawdziwe parametry swoich głośników to też bym nie miał :P

Jeden ktory podszedl do tematu od wlasciwej strony :D, ja jeszcze dodam ze mogli by tez w innym jezyku niz niemiecki wydac tego swojego programa do obliczania zwrotek, obudow itd :).. tak poza tym to tez nic nie mam hehe

Też się nie interesuje kopaniną ;) jeszcze dwa lata temu sam grałem, do czasu gdy nie doznałem kontuzji kolana. Wtedy moglem podać wyniki i miejsce w tabelki drużyny z arabii saudyjskiej nawet, teraz zapomniałem reguły nawet :P Co do niemców, to mnie wkurzyli tą reklamą i powiedziałem że nie popuszczę i będę ich tępił :mrgreen:

Teraz oglądam sobie meczyk siatkówki, przynajmniej nie trzeba tyle biegać :razz:

A ja czekam na Euro 2012 ;] stane na dwupasie i będę zbierał zderzaki albo otowrze warsztat do prostowania felg

Jestem zaskoczony tak małym zainteresowaniem piłka nożna na tym forum, no ale jak kto lubi... jeden lubi mecz drugi telenowele brazylijska.

Z powodu takiego podejścia do tematu myśle ze topic do kosza. No chyba ze ktoś ma jeszcze coś do dodania ;p

Powrót