• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nasze forum się rozwija :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
DeeJay_Sqter zadam odszkodowania za bezprawne uzycie mojego nicka hehehehehe <joke>

lol, ja pier..... o co chodzi? jakies posty mi umkly uwadze ze tak najezdzacie na niego? przeciez nic nie napisal a jesli wsciekacie sie ze kazdemu pokazuje nick miedzy www i pl to jestescie chorzy :)

ciekawe kiedy sie kapną że jest specjalna , że tak powiem komenda która sprawia , ze każdy zalogowany użytkownik widzi w tym miejscu swój nick

nadzik napisał:
DeeJay_Sqter ty wez wypier$%#@* !!!! co za typ z ciebie .... usun to !!

grrrrrrrrrrrr............. strach coś napisać bo zaraz bluzgają, DeeJay uważaj bo chłopaki cie na stos wyślą ;)

no to może puenta na koniec: "Tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie"

WPISZCIE [you*] bez gwiazdki !!! kazdy zobaczy swoj nick,a w adresie sie automatycznie podmieni i bedzie pokazywac www.<twoj nick>.pl

JEZU wezcie go wogole zastrzelcie,byl juz o tym topic....

[ Dodano: 05-10-05, 22:52 ]
test[you:d90a046cc4]

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót