• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nasze forum się rozwija :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
aha dodam jeszcze ze ta komenda zostala stworzona(chyba) zeby jej uzywac gdy chcemy cos oglosic...i zamiast pisac ty ty i ty(...)i ty to sie wpisuje komende i dziala

ej mam to w dupie jak to sie robi !! nie obchodzi mnie to !! nie chce po prostu zeby takie cos bylo i tyle !! proste !! a DeeJay_Sqter poznal jakas tam komede i swiruje teraaz!! co za typ

matt... ehh bez komentarza,,, wyjasnilem co to znaczy...... [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] [you:bb0573dca0] <<<< to jest nick tego co to czyta(ja widze tasior wisnia widzi wisnia xxx widzi xxx....)

ehhhh ale wtopa... no comment normalnie...

[ Dodano: 06-10-2005, 17:42 ]
z tym pozdrawianiem tez byly niezle hity:) sie zastanawialem z jakiej paki mnie ktos pozdrawia :)

niektore wypowiedzi w tym topicu swiadcza o kulturze osobistej ludzi ktorzy je pisali..

jednym slowem ... BEZ KOMENTARZA

po co tak się od razu wkurzać? po co ten temat? zupełnie nie rozumiem. funkcja jest funkcją i tyle. i nie używajcie jej więcej bo potem takie cyrki wychodzą dla tych, którzy nie znają zbytnio php.

skończcie już ten temat ...
to naprawde wqrzające jak coś takiego wałkowane jest już 10 raz...
ktoś wpisze "pozdrawiam Cię [you:14a7faf96b]" i już jakieś bzdury niektórzy piszą ...
DEFINITYWNY KONIEC TEMATU !!!

Osobiście uważam że nie ma co z tego robic problemu,fajnie że dzieki temu poznałem jeszcze jeden fajny "chwyt".
Mam racje [you:527cab0e1e] ?

Ha,ha,ha!Zajebiste to jest!Dziekówa!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót