• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nasze ustroje

Reakcji
0
Może uda się rozwinąć temacik w którym użytkownicy pokażą zdjątka domowego zacisza w którym słuchają muzyki. Co by nie było odsłuchy są bardzo ważną częścią naszego kochanego diy. W dziale konstukcje możemy zobaczyć zdjęcia naszych dzieł jednak nie zawsze w ostatecznym ustawieniu.

Tak więc zapraszam wszyskich do pokazania swojego ustroju:)

Mój ostatni (dzisiejszy) nabytek który służyć będzie nie tylko do odsłuchów ale i do wypoczynku. Kanapka + dwa foteliki
82d71c401a5a98ab.jpg

Kolumny raczej większośc poznaje czyli Łezki + Płaczek = 2.1
b51d0e85778d5742.jpg

tak sobie patrze zapomiałem sciągnąć ubrania...tfu ustroju rozpraszającego z kolumny

sie tu tez dodam tylko musze sprzątnąć w pokoju :P
ps bardzo fajny pokoik no i nowy nabytek elegancki :mrgreen:

no ladnie sie prezentuje :), widze ze tapeta na scianie pewnie tez zrobiona specjanie do odsluchu :)
no i co najwazniejsze widze Porsche na pulpicie :D

No robaczki dawajcie pochwalcie się czego i jak tam słuchacie. fajnie by było gdyby topic się rozwinął :!:

ja zrobie cos jutro z tym ze mam femont i w pokoju jest supelna prowizorka ale za to moge eksperymentowacc z ustawiniem:P

fajny topic :) jak zachce mi sie posprzatac to wam pokaze jak u mnie pokuj wyglada podczas odsłuchów :twisted:

umberto napisał:
zajaranyy, ale ta "korkówa" to raczej średnio pasuje do całości.Zrób coś z tym.Powaga.

hehe moimzdaniem powinna zostac poniewaz sa na niej najistotniejsze zeczy czyli kolumny ktore instiruja B&W oraz motorek a takzke tablikcza :))

ja sie pochwale po remncie bo teraz to jest tragedia :P a kolumny dopiero powstają wiec pewnie w grudniu cos zamieszcze :P

no to ja w koncu posprzatalem :) i wstawilem nowego suba w koncu, w tygodniu opisze go dokladniej :)

z tylu pokoju jeszcze monitorki beda zwisaly z sufitu, narazie tylko kable leza na strychu :), ale jakos nie mam czasu tego zamontowac, a teraz studia do tego doszly wiec moze w ferie....

całkiem ładny pokoj,i sprzecik,jednak niepodoba mi sie umiejscowienie centrala,nieuwazasz ze jest zbyt wysoko?

nie wiem, jeszcze nie korzystalem z niego jak tam wisi :), wczesniej wisial mniej wiecej na srodku sciany, ale po remoncie powiesilem wyzej troche :)

Powrót