• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nasze ustroje

mIKI, no kurde mac, masz takie same mebelki jak ja:P

tzn szafa i biurko, ja mam prawie całą serię w pokoju ;P

OT: dali ci wszystkie części ?? u mnei brakowało paru...

hehe dali dali:P skladalem je od 12 do 3 w nocy. instrukja do kitu, wszystko jak puzle, 100000 czesci:P - super zabawa:)
esh0, zapewne naped jest gdzies na poczcie:P moze jutro dojdzie;]
ale cos trafa jeszcze nie ma;/

mIKI, co do tego ze istrukcja do kitu to się zgodzę ;P ale składało się fajnie (ja moje składałem jakies 15h, ale ja mam 10 elementów, nie 3 ;P)

miki, VoX Modern, skąd ja znam te mebelki :-)
Składanie proste jak konstrukcja cepa, świetna instrukcja i nietypowe rozwiązania :-)
Mi się te meble podobają, choć u mnie nie stoją - na przyszłych wakacjach w kolorze wenge lub BlackRedWhite'y :-)
Są naprawdę solidne, choć mało nie kosztują

Langusta, a widziałes te mebelki na żywo??

seria jest ładna, czasem są beki bo nikt nie wie jak to otworzyc :D

moja siostra ma brw, własnie w koloze venge fornirowane, i moje są lepsze jakosciowo..

tylko jej przywiezli juz były obite troche :/

a co do tego ze mało nie kosztują : na pewno mniej niz brw...

a i jeszcze jedno: jak będziesz brał te Moderny, to bierz łóżko z materacem.. super wygodny jest :mrgreen:

ja w ostatniej chwili z lozka zrezygnowalem bo sam je zrobie;> w srodku bedzie SUB;] hehe oststnio moja laska miala problem z otworzeniem szafy jak pierwszy raz ja zobaczyla:P ogolnie fajny patent:)
co jeszcze moge powiedziec... kozacko zapakowane, brw nie uwywa se nawet;)
a cena... moim zdaniem warte kazdej zlotowki;)

Przepraszam ze przerwe ta mila konwersacje, ale co to sa za meble tak pieknie przez Was reklamowane ??? Jaka firma, model ?? :-)

Panowie fajne meble ta sa w Cierpicach - polecam . Sa NAPRAWDE wytrzymale ,a przede wszystkim STYLOWE .

hm. moze maly porzadek w temacie? to nie jest temat o meblach tylko o wystroju wnetrz naszych pokoi, ale glownym tematem wystroju maja byc chyba kolumny, bo jak narazie to chyba z 10 ostatnich postow jest o meblach, gdize kupic, jakie, i jak je skladac ;/

witam.
a więc..zupełnie nie wiem, w którym temacie to umieścić;p chciałabym wyposażyć swój pokoik w jakiś fajny sprzęt.. chodzi mi o kolumny, wzmacniacz i tego typu rzeczy (ładne naturalnie...;p) , na których kompletnie się nie znam;] mam jakieś 600zł żeby zaszaleć..i oczywiście potrzebuję kogoś, kto mi to złoży:)
ps. liczę na wyrozumiałość -to nie mój świat:P

bialystok?:) moze sie dogadamy, moge pomoc:)

[ Dodano: 2006-11-24, 01:46 ]
na jakies monitorki i wzmaka powinno starczyc:P

Re: Nasze ustroje

zajaranyy napisał:
Może uda się rozwinąć temacik w którym użytkownicy pokażą zdjątka domowego zacisza w którym słuchają muzyki. Co by nie było odsłuchy są bardzo ważną częścią naszego kochanego diy. W dziale konstukcje możemy zobaczyć zdjęcia naszych dzieł jednak nie zawsze w ostatecznym ustawieniu.

Tak więc zapraszam wszyskich do pokazania swojego ustroju:)

Mój ostatni (dzisiejszy) nabytek który służyć będzie nie tylko do odsłuchów ale i do wypoczynku. Kanapka + dwa foteliki...

Gdzie trzymasz ubrania ? Czy chodzisz ciągle w tym samym (: ?

flodins, no to się uśmiejesz bo do szkoły od początku roku chodzę w tym samym, oczywiście bielizne zmieniam:)

[ Dodano: 2006-12-04, 21:27 ]
ba, nawet moi koledzy chodzą w tym samym:P

a oto dlaczego:
c732e8240f720351.jpg

Powrót