• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nawigacja z allegro do 350zł :)

Reakcji
0
Na okres wakacyjny planuje podróży po Polsce i stąd pomysł by w końcu zainwestować w nawigację, na codzień zbyt często używał jej nie będe stąd ograniczony budżet - 350zł.
Mogą być używki - cokolwiek, aby była mapa Polski i działało :)
Dobrze by było gdyby kształt nie wykluczał użytkowania np w górach czy mieście - powinna być płaska.

Na razie znalazłem np:
http://allegro.pl/item367286233_piekne_mio_269_z_mapami_europy_i_polski_v2_0.html
i masę medionów :)
Jeśli ktoś miał do czynienia z podobnym problemem to czekam na odzew :)

Ja mogę tylko spytać, jaki masz telefon ? bo np. do noki n73 i pochodnych z symbianem, można kupić "moduł" GPS i świetnie to działa, sam testowałem właśnie na telefonie w/w także jak masz dobry telefon to bardziej opłaca się kupić moduł bo jest o wiele tańszy i mapki można mieć za free.. Pozdrawiam

lg shine więc odpada, zresztą nie chce mieć w telefonie - chce mieć normalny gps z dużym wyświetlaczem , kompletnie niezależny od fona :P

Zachęcający ten lark :)
350zł , 2 letnia gwara, mniam :)
ma ktoś jakieś doświadczenia z nim ??

btw - w gazetce carrefoura go nie ma :)

Nie napalajcie się na takie shito, kupiłem medion z promocji i co ??? nie dość że spóźnia za samochodem (do 70km/h jeszcze spoko powyżej masakra) to jeszcze potrafi zgubić na wioskach - chciało mnie do lasu wprowadzić. To co wypisują o jakiś systemach, że potrafią poprowadzić Cie przez najbardziej optymalną trasę to chyba kpina, lepiej dołożyć i kupić coś porządnego, ja już się naciełem i zbieram na coś porządnego

Na te nawigacje możesz wgrać co chcesz, najczęsciej jest na nich WIN Ce 5.0, ja mam wrzucone na swojej akirze za 375zł AM4, AM5 oraz TomTom6 i nie narzekam.

dokładnie tamta była z CE5.0 więc możesz mieć wszystko co chcesz - automapa navigator mapa polski mapa map tomtoma i nie wiem co tam jeszcze wyszło :)

http://www.allegro.pl/item369476261_easy_touch_et_907_pelen_komplet_1gb_pat2442_.html
Aktualnie od grudnia używam takiego cuda i choć nieraz ten produkt był srogo wyśmiewany to jednak jestem więcej niż zadowolony.A życie ma u mnie ciężkie,jak na poligonie.Jedyny jej minus to cieniutka bateria,pada szybciej niż się ładuje.
Po za tym zaskakuje dokładnością i szczegółami map,nieraz wyprowadziła mnie z takich zadupi że się sam zdziwiłem.Bazuje na win CE5.0 i destinatorze.

Powrót