• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Neostrada

547.65 KB/s* tak pokazuje sredno na tej stronie co w sumie na transfery rowniez sie przeklada

511 kbps*

63.88 KB/s*

Dla neostrady 512

Na wiosce tak jest malo modemow neostrady spowowodowane
ograniczeniami centrali i transfer nie zaklucony

A ja mam tak glupio zrobione ze przez 3,2MB pliku sciaganego przez www idzie mi z pelna predkoscia lacza a pozniej spada do 15KB/s :/ coz...lacze 20Mbit na jakies 800 osob...

A p2p to znow osobne lacze, przydzielone 64kb/s

wisnia, jak ja bym takie lacze mial to bym po nim sie za granice wyslal :D:D:D
ale powaznie zadziwiaja mnie transfery,tez bym takie chcial umberto,ja tez taki na 128 mialem ale przeszlem na 256 i jest duza roznica

Mam pytanko do osób które posiadają Neo 128 (zarejestrowanych do 31 lipca br.). Czy komuś z was zwiększyli już obiecany transfer do 256kbps przy tej samej opłacie("promocyjne zwiększenie prędkości dla neostrady tp w opcji 128 ")? Bo u mnie dupa. Cały czas sie męcze ze 128:/ Pewnie jak mi zwiększą to pod sam koniec promocji.

mi zwiekszyli jakis miesiac temu,a teraz podpisalem aneks do umowy i przedluzylem tym samym na kolejne 12 miesiecy z predkoscia 256 za ta sama kase.musisz cierpliwie czekac, a moze nie ma mozliwosci technicznych zeby bylo wieksze lacze ??

theant, To coś cieniutko to działa u Ciebie :/ ....ja mam w paru firmach neo 2M i transfer utrzymuje się na tych 200-220kb/s, a czasem siega nawet 250

...a teraz chyba skapowałem o co ci chodziło z tym + ;P hehehe

1.668 Mbps*

213.48 KB/s*

dsl 2 mbit na 8 osob => 50pln/miech
ale czesto mam transfery w okolicach 240KB/s
pozdro
ps. a za drugim razem wyszlo :
102.400 Mbps*

13107.20 KB/s*
hehe nie pogardzilbym takim laczem ;)

panowie, nie wiecie czy neostrada zniosla juz limity?
na ich stronie nic nie pisze, w necie gdziesz czytalem ze zniesli.

moze wiecie jak to jest?

Powrót