• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nie gra prawa strona. Co jest?

Reakcji
0
Więc tak: nie gra mi jedna kolumna, prawa strona. Na 100% nie jest to wina wzmacniacza ani kolumny tylko kompa, ponieważ jak zamienię kable sygnałowe (czerwony z białym) to nie gra lewa kolumna. Balance w kompie jest też dobrze.
A jeszcze jedna ciekawostka: mam kartę 5.1 i jak włączam test w speakerze (to do ustawiania 5.1, 4, 2 speaker) to w obydwu kolumnach gada babka.
Co mam zrobic?

Oj chyba to nie sterowniki bo przy tym teście jest ok, ale w muzyce już nie. No, ale spróbuje.

Ni cholery, nic nie dało. Nowych nie szukałem. Tak sobie myślę, może to zasrane kodeki wadzą?

Robiłem formata, potem grało, a później jeszcze instalowałem allplayera i właśnie to mogły byc kodeki.

[ Dodano: 2008-08-01, 17:26 ]
HEH, tylko jak te kodeki usunąc?/

[ Dodano: 2008-08-03, 15:51 ]
\MA ktoś pomysł jak to naprawic??

[ Dodano: 2008-08-05, 18:38 ]
Ej, kto mi powie jak usunąc kodeki zainstalowane przez allplayer'a?

[ Dodano: 2008-08-05, 19:31 ]
Już mam, jednak to stery :shock: , wgrałem oryginalne, które kiedyś wcale nie chodziły na XP i jest dobrze.
Ok, dzięki, temat do zamknięcia :wink: .

Powrót