dla testów prowadzonych drogą nasłuchiwania jest tyle zmiennych do sprecyzowania, że szkoda gadać o teście, które przeprowadził autor- nie określając ich. W mojej opinii.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nadal nic nie wiadomo
Można użyć przełącznika kilku pozycyjnego i podłączyć kilka kondensatorow. Będzie można szybko je przelaczyc i porównać różnice.
Nawet przy napojach alkoholowych ta metoda została zaadaptowana do kontroli jakościNastępnie odkrywamy karty. Często to stosuje przy testach produktów, przy wynikach wychodzą ..jaja.
Czy ktoś jeszcze ma coś do powiedzenia nie w temacie kondensatorow? Ostrzegał, ze każdy post nawet z offtopem dostanie ostrzeżenie! | ![]() |
Proponuje popularne 4,7uF
Mam bennica dwa rodzaje, mundorfa białego, jenztena cross-capa i supperiora i niebieskiego, miflex, visatona, i kilka jeszcze bipolarow
Mogę tez załatwić jeszcze kilka hijednowych do odsluchania
Będzie z czym powalczyć
a co ze zmienną, że jeden usłyszy różnicę a drugi nie usłyszy?
jak to wyeliminujecie? Powiecie, że kłamie ten co słyszy? Czy powiecie, że drugi jest głuchy?
dajcie spokój, śmieszą mnie te kondensatory...
a co ze zmienną, że jeden usłyszy różnicę a drugi nie usłyszy?
jak to wyeliminujecie? Powiecie, że kłamie ten co słyszy? Czy powiecie, że drugi jest głuchy?
Najpierw trzeba wybrać odpowiednio dobry zestaw do testów.
No na pewno. Ale to nie jaMalkontentom moze podziekujemy?
osobiście uważam, że ostateczny werdykt będzie taki, że nie potwierdzi nikt tezy, iż kondensatory brzmią różnie. Dlatego mam takie podejście. Ale jako, że nie mam doświadczenia, z chęcią potwierdzę/obalę swoją tezę, także zachęcam do podjęcia próby testu.Panowie, naprawde tylko troche checi! Narazie widze, ze tylko "slyszacy" maja najwieksze checi, a reszta marudzi i wymysla banialuki.
to jest jedna z wielu zasad, jakie powinny być sformułowane przed testem.W tescie nie wezma udzial dwie osoby tylko kilka/kilkanascie? Bedzie zrobione tak jak w skokach narciarskich, skrajne przypadki odrzucone, a wziete te z srodka
Niby tak ale przyzwyczajony jestem, że MKT mają idealną dokładność. Wszystkie które mam +-1%.