Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie widac, zeby na tym filmie facet ustawial silnik w zgledem stolu. W ogole te kalibracje pily na filmiku to jakas totalna amatorka.https://youtu.be/rxLL3CUVCSk?t=10m26s
TO nie o to chodzi PM ?
Hmm w takim razie nowej za 200 fuli nie kupie ;/
hodzi Ci o wytrzymałość takiego stołu czy co dokładnie bo przecież jest równy.
To czym się różni bosch pts 10 od evolutiona jak oba to gónwo ?
To czy przytniesz cos pod katem prostym bedzie zalezalo wlasnie od kalibracji. Poza tym jakosc culagi i jej sztywnosc jest bardzo wazna. Jak bedziesz cial male formatki, to moze jej sztywnosc bedzie wystarczajaca. Przy duzych elementach problemem jest niska waga pily, maly stol, slaba sztywnosc culagi.Poważnie aż takie złe to jest ? Nie przytnę na tym nic pod kątem prostym ?
Jak na takiej pile wygląda docięta formatka jest nie pod kątem 90 ? lekko krzywo ? jak duży jest odchył ?
Ja przepraszam, ale spytam, jeśli waga jest potrzebna, to czemu nie przykręcisz do podłoża?
Na Twoim miejscu wolalbym odlozyc kase i kupic raz, a dobrze. Moze trafisz na jakas promocje Makity. Nie napalaj sie na te marketowe pily, bo pozniej stracisz duzo na jej odsprzedazy, kiedy stwierdzisz ze na tym badziewiu nie da sie ciac formatek na kolumny.
Dla mnie to wystarczająca dokładność, wygląda nieźle, jak myślisz PM ?
Nie chcę ciąć formatek tylko ewentualnie dociąć jakąś do wewnątrz kolumny. Zrobiłem już wiele kolumn ale do żadnych sam nie przycinałem płyt i tak też zostanie bo to nawet nie ma sensu, ale czasem trzeba dociąć z odpadu jakiś kawałek na wzmocnienie albo przegrodę i do tego ewentualnei użyłbym takiej piły.
Ile trzeba wydać na taką piłę żeby to miało sens?Tanią podobną do Dedry też miałem i uważam, że nadaje się tylko do cięcia jakiś desek na budowie i to takich do jakiś rusztowań itp. niż takich gdzie potrzebne są konkretne wymiary.