Genialna średnica ale jest do bólu szczery żeby nie powiedzieć zupełnie martwySB Satosi
Jak klient nie lubi takiego grania to nabije Pana na pal
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Genialna średnica ale jest do bólu szczery żeby nie powiedzieć zupełnie martwySB Satosi
Adam | |
To ja mam to samo :/Mówcie do mnie Adam - nick branża został wybrany po to aby każdy wiedział ze reprezentuje tą złą strone mocy . Tak moim zdaniem w wyborze między tymi 3 masz racje. Jakoś ciągle nie mogę się przekonać do tych polipropylenowych discovery. Niby podobne do starych PL ale to już nie to samo.
Czyste prosektoriumGenialna średnica ale jest do bólu szczery żeby nie powiedzieć zupełnie martwy
Aj tam, nawet XT z tymi discovery nam się na as podobały aktywnie zasilane :lol: Oczywiście przy danej muzie :biggrin:To ja mam to samo :/
Pitolicie, każdy wie czego słuchacie i czego lubicie a jeszcze trzeba to czytać w co drugim wątku :flapper:Czyste prosektorium
Martwy.... i to od bardzo dawna
To juz nawet gorlich ma wiecej życia w sobie
Słowo klucz to wlasnie aktywnie a juz napewno z korekcjaAj tam, nawet XT z tymi discovery nam się na as podobały aktywnie zasilane Oczywiście przy danej muzie
To nie czytajcie obywateluPitolicie, każdy wie czego słuchacie i czego lubicie a jeszcze trzeba to czytać w co drugim wątku
Satori to jest ulepszony rewelator i tak nalezy potrzegac ten glosnik.a szukam czegoś dobrego 150-180mm na średnice w ramach alternatywy dla Exceli, Vify NE , rewelatora
Tego akurat nie rozumiem?Nie wolno tylko dawac za duzej kompensacji BS
to nie czytaj opinii tylko słuchaj
Slouch all ktos takings Morela?
boże uchowaj![]()
Również odradzam Visatona no chyba że AL170. Pomyśl o RS150P.
PharoH + nie. Jak byś ocenił średnie pasmo SB Satosi nie znam tego głośnika jeszcze a szukam czegoś dobrego 150-180mm na średnice w ramach alternatywy dla Exceli, Vify NE , rewelatora
( do dużych kolumn, głośnego dynamicznego słuchania )
A tego nie wiemCo masz na myśli mówiąc pierwotny projekt? Czy jest już coś w sieci z Vifą ne 180?