• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Niektorzy naprawde się nie znają... :-)

• Autor wątku Autor wątku Grze
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Buheheheheheh, tak czegoś jeszcze nie widziałem....hehehehe:)

zasadniczo wszystko ok dziś jeden przyniósł mi głośnik "do przestrojenia" bo ma 4 czegoś tam żeby miał 8 czegoś tam-spytałem czy mam ciąć na osiem części dowolnie czy jakoś na wymiar- nie zakumał

no i jaki w tym problem, rezystor 4 ochmowy 15Watówke z super radiatorem i moze wentylatorem to może 100 W na siebie weżmie ;)

Cześć, ja mam troszke inne pytanko, bo posiadam starego malucha a ze 2 lata temu skrzynie mi z niego zaj.... No i nie wiem bo jak go uruchomie to działa tylko jechać nie chce, a jak popchne to troszke się toczy ale zaraz zatrzymuje??. Może ktoś wie o co biega??
z góry dziękuje za odp.

Żal d.. ściska;)

pozdrawiam
wesołych świąt i ostrej muzy na Sylwka:D

mam przenosny telefon taki na karte . Zona mi mówiła ze to komórka jakiegos systemu czy sieci .

Ale nie rozumie czasem działa bez zadnej anteny a czasami gasnie i trzeba podłaczyc telefon do takiej kablowatej antenki i wsadzic do gniazdka - wtedy znowu zaczyna działać

.Moje pytanko: jaką nazwe ma moja sieć bo miernik wykazał 230v????

A w energetyce kobieta powiedziała ze nie naleze do ich sieci i ze tu za podłączoną komórke się nie płaci mimo ze kozystam z ich sieci/linni:-DDDD .

Tak na marginesie- była to blondynka wiec sie nie dziwie ze nie pojeła problemu .I sie bardzo piekliła jak jej starałem się cierpliwie przez godzine tłumaczyć :-D

Jest jeszcze jeden problem bo skoro łacze się czasami poprzez siec energetyczną ( zona tak mówi- bym sie włączył jak mi zgasnie ) to jest to aparat na linie przewodową . Poradzcie prosze ;-D
Miłych swiąt wszystkim .spokojnego karpia - by z talerza nie uciekał( w strone kieliszka ) . Śniegu po pachy.Smacznego karpia i kiełbachy.Gwiazdora w kominie , prezentów po szyje . 2metry chinki, cukierków 3 skrzynki ,

off topic ;-D

Powrót