Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
hehe ... że tak powiem nie no moze zostałeś wybrany a wkrótce na twoim podwórku wyląduje ufo a ten świecący punkt to miejsce lądownia... nie no bez jaj
czekam na fote ^^
Haha
A tak na serio to:
No to sprostuje troche temat bo troche mi nie wyszlo
Przedstawie wszystko od poczatku:
Jakis czas temu tata mi opowiadal ta historie o ktorej pisalem w 1 poscie:
"tata mi opowiadal ze kiedys bylo tutaj cos podobnego i tez jak sie szlo to zobaczyc to nic nei bylo."
Mnie wtedy jeszcze na swiecie nie bylo, tata z mama i dziadkiem w kuchni siedzieli. Widzieli jakies swiatlo w ksztalcie kuli, dziadek nie wytrzymal i musial isc zobaczyc co to jest. Na miejscu znalazl tylko czarna plame.
Historia ta przypomniala mi sie przed wczoraj jak przez okno patrzalem tylko ze swiatlo to spowodowane jest odbiciem swiatla z latarni. Chcialem zdj zrobic i bardziej was nakrecic ale aparat mi nie chcial tego zlapac to nei bede juz tu krecic hehe
Ot cala filozofia Nie Bić
to jest foto - zrobione sony dsc-540
dnia 30 kwietnia 2006
o godzinie 20:27 i 33 sekundy
hmmm aczkolwiek - najprawdopodobnie aparat byl bardzo zle ustawiony bo iso 80 ? czas naswietlania krociutki.... cos tu nie gra czyzbys chcail zrobic zle fotke ? - powinno byc widac chociaz szum matrycy....
ISO 80? Ustaw czułość w aparacie na najwięcej ile się da, np. 400 i wybierz nocny tryb robienia zdjęć jeśli możesz, bo na takiej czułości co napisałeś to możesz w tylko pod słońce robić.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.