Gorzej. Ale jest sporo tańszy
a ten tonsil za ile?

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tez mam hehe dzialaja nawet http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1a590ec754772bb3.htmlTarru napisał:Ja mam regenerowane Gdn 16/15 stare tonsilowskie
Może signat L16?Konradus99 napisał:A może jakieś propozycje do CA ? Nie znam się za bardzo na tym.. przydałoby się coś niedużego i fajnie grającego
Tarru napisał:Ja mam regenerowane Gdn 16/15 stare tonsilowskie;] I własnie z tego złoże ultratani zestaw...
Mam nadzieje, że jakoś się zgrają z tymi missionami ;]
Dlaczego, moje Onkyo nie marudzi na 4-8 omówpegelmesser napisał:Ale to 4 om, do amplitunera KD to dupa zbita..
Na tej zasadzie to ja będę miał głośniki Nokia 13cm z VOLVO, w sumie do domu na tył kina domowego ujdą, chociaż z drugiej strony wysokotonówki też będą z samochodu po zmianie więc mission tylko na front zamawiać to szkoda wysyłki.cursor napisał:Ja mam 2 pary 13cm głośników nokii z BMW E38![]()
lklukasz napisał:Tarru, i l-pad na słuch :lol:
to tylko?Tarru napisał:Missiony mają tylko 89dB wg. noty...