• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

No i tu sprawdzamy bajery tego forum

Ale nie ma avatarów ... emotek w postach ...
A do tego coś złego sie dzieje z logowaniem gdyż musze sie logować przy każdej wizycie (opcja "zaloguj mnie przy każdej wizycie" chyba nie działa)

Aha i załączniki też szwankują - jak próbuje dołaczyć jakiś obrazek to wywala błąd...

Witam wszystkiech!

Forum, jak zauważyłem działa szybciej , może to kwestia tego, że na razie mało userów?

[g:b5ca1ee0b6]tu tylko sprawdzam, co robi [ /g ] [/g:b5ca1ee0b6]

• 1
  • 2
  • 3
^lista
wyskakuje błąd "oczekiwano obiektu" w linii 699, gdy naciska się przyciski po prawej (przy wpiswanie wiadomości)

Kod:
<sup>ale chyba działa wszyskto</sup>

Pozdro!

---
wyskakuje mi błąd przy wysyłaniu posta, ale działa...

dstest obrazków

[ Dodano: 2004-06-24, 19:53 ]
max 128kB

[ Dodano: 2004-06-24, 19:53 ]
max 128kB

Test obrazka z link'u:
green.jpg

Test pogrubienia:
FEEL THE BASSE

[ Dodano: 2004-06-24, 21:15 ]
NO TERAZ WSJO DZIAŁA

Tylko szkoda że nie ma emotów i avatarów...

2.gif

Eee tam ja bylem juz kapitanem. I co z tego jak droga do awansu byla blokowana komunikatem "Error in Debug Mode" or smth like that. Jezeli tylko te forum bedzie dzialac to nie zaluje degradacji ;)
Pozdro
Dexter

Teraz opis pod ksywką ustawia się samemu więc jak się bardzo chce można sobie wpisał "Generał" LOL :-P

PS. Dalej brakuje mi emotek i avatarów :)

Witka wszystkim :D

Witka wszystkim :D

Więc witam na nowej stronce i forum :D

Test

usp.45.gif
:]

Pozdrawiam

[ Dodano: 2004-06-25, 11:57 ]
test obrazka....

Powrót