• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nowe kolumny których nie potrzebuję

Reakcji
158
Cześć,

Macie tak czasami, że stworzylibyście coś nowego z czystej ciekawości, ale nie potrzebujecie tego bo wystarcza wam to co już macie?
Gdyby to jeszcze nie było takie drogie to można sobie zrobić dla zabawy. Ale mi chodzi po głowie niewielki zestaw trójdrożny o dość wysokich osiągach, gdzie same głośniki to koszt 4 tys zł za parę.
A może ktoś jest zainteresowany współpracą, lub poprostu szuka czegoś nowego dla siebie?

Pozdrawiam,
Kuba.

Mam podobnie do ciebie. Nawet gotowe projekty na papierze. Tyle, że i tak już nie mam gdzie pomieścić tego co zrobiłem, a także słuchać tak głośno jakbym chciał. W tym roku udało mi się pozbyć jednego zestawu i zwolniło się około 1m2 mieszkania ;) ale i tak jest ciasno.

dodam więcej, odkąd czytam te forum jakbym miał syna nazwałbym go Reveletor a jak córkę to Mosfeta Bliesma dwojga imion !!!!!!

Powrót