Sprawdź czy są dobrze podokręcane przewody do bezpieczników. Miedź z czasem "płynie" i pojawiają się luźne przewody. Kilka podobnych przypadków miałem i po sprawdzeniu w rozdzielni trzeba było dokręcać przewody.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam
Proszę o poradę w kwestii kupna telewizora led do 1600-1700 zł 39-40 cali, bez 3d
Bardzo poważnie myślę o Panasonic TX-L39E6E , posiada go ktoś? jeśli tak to proszę o opinie.
Pozdrawiam
Witam
Proszę o poradę w kwestii kupna telewizora led do 1600-1700 zł 39-40 cali, bez 3d
Bardzo poważnie myślę o Panasonic TX-L39E6E , posiada go ktoś? jeśli tak to proszę o opinie.
Pozdrawiam
Rzekłbym, że coś jest nie tak w instalacji...
Ja zawsze powtarzam rodzicom, że jak mają paragony to niech je skanują i robią bazę danych na kompie. Póki co nauczyli się robić kserówki, żeby paragony nie blaknęły. I tak dobrze. Niby bez paragonu jest szansa oddania, ale problemy i czas stracony mogą się mnożyć w nieskończoność. Miałeś szczęście![]()