Kto chce nabyć pazmę to trzeba zacząć o tym myśleć.
Kochana unia ma wprowadzić limity na zużycie prądu.
Ale że jak to? Że jak kupię dwadzieścia elcedeków to lepiej będzie dla Niuni niż jak kupię jedną plazmę?

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kto chce nabyć pazmę to trzeba zacząć o tym myśleć.
Kochana unia ma wprowadzić limity na zużycie prądu.
To celuj w nizszy model philipsa - np polecany 4007 (nie wiem czy nie pomylilem oznaczen - chodzi o ten z zerowym input lagiem)
nie kupuj bez porownania z innymi tv!Jutro jadę do sklepu i najprawdopodobniej wyjadę z tym potworem
chyba raczej chodzi o 6007..
PS zerowy input lag nie jest jakims super uzytecznym bajerem ktory ma byc glownym kryterium (bo kosztem tego czesto masz pare innych parametrow duzo gorszych ktore akurat w normalnym uzytkowaniu od razu zauwazysz) ... bardzo fajnie sie gra i w niczym to nie przeszkadza jak jakis tam lag jest (byle nie za duzy) ....
za 3k to ja bym zainteresowal sie 6007 ..
albo poczytaj o sharpie i matrycy RGBY ;p
o tym zapomnij - nigdzie mi nie chcieli wypakowac tvPierwsze o co poproszę to odpakowanie i prezentacja
niestety ale i na to znajda sposob. zawsze cos wymysla zeby nie przyjac zwrotu :/nie spodoba sie to zwrot do 10 dni
Ale ma być w każdym przypadku funkcjonalny - plazmy słabej jakości niestety takie nie są. W momencie gdy porównuję dwa telewizory i jeden z nich "wygląda dobrze" w dzień i w nocy, a drugi tylko w nocy, to dla mnie sprawa jest prosta i nie potrzebuję tutaj nic analizować i zaprzęgać do tego, raczej na siłę, ewentualnych problemów ze zmęczeniem oczu. Telewizor, który dysponuje dużą jasnością zawsze mogę ustawić pod swoje preferencje; tego ciemnego niestety nie rozjaśnię i pozostaje mi oglądanie w nocy lub przy zasłoniętych żaluzjach. Dla siebie kupiłem LCD LED i mogę go oglądać o każdej porze dnia i nocy i przy dowolnym oświetleniu - moja siostra z rodziną niestety nie mają tego komfortu.TV ma nie męczyć.