• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nowosc??Pytanie co to jest warte??

co to jest "Phantom Woofer " ?
Jeśli jakieś podbicia w pasmach które podają - 100, 150 i 200 Hz
to naprawde hi end ;)

pewnie podbicie pasma albo podbicie portwela przy zakupie :) bo wiadomo,ze mozna wiele pisac o funkcjach,ale czy tak na codzien to sie wykorzystuje?? ciekawi mnie ten wyswietlacz,bo z tego co pamietam,to w modelach Sony CDX - M1000TF ( i nie tylko ten model,ale takze inne,ktore maja 32 tys kol) nie maja sciaganego panela
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99817601

[ Dodano: 2006-04-25, 23:43 ]
Jesli chodzi o Sonego a dokladnie o CDX-M9900 to strasznie sie kiedys na niego napalilem,ale niestety nie mial sciaganego panela,nawet jesli mialbym kieszen,to nie widze tego aby chodzic gdzies z calym radyjkiem... Dlatego zakupilem Pionka :) a teraz ten Panasonic... Ciekawi mnie ile to jest warte??czy placimy tylko na ten kolorowy wyswietlacz??czy moze jednak jesli chodzi o jakosc dzwieku,to jest znaczaca poprawa co do wczesniejszych modeli??

w tej cenie szczerze odradzam... niesluchalem i wogole ... za ta cene napewno nie panasonic... w tej cenie to juz szukaj nakamichi;)

sony?
panasonic?
rany! i jeszcze tyle kosztuje!!
nie powariujcie.. to tylko wygląda moim zdaniem, za tyle $ to można już dobre radio kupic a nie cos co jest prawie radiem..
nie mówie też że sony nie robi dobrego sprzętu.. :) bo robi i hiendowy, to jednak to jakaś podpierdółka żeby zwabić bogatych dresów.
Jeśli jakieś podbicia w pasmach które podają - 100, 150 i 200 Hz
to naprawde hi end ;)
to chyba jakieś możliwosci cięcia pasma.. (?) taki bass engine czy cuś co to udaje..
jak dla mnie nie ma czym sobie głowy zawrac.. jak chce w autku zobaczyć ileś tam kolorów to patrze za okno, lub na moja piękną i jest miło.. a nie na wyświetlacz.. :)

heheheh :) Magik ciekawa ta Twoja wypowiedz :) wiesz kiedy zaczynalem zabawe z CA to wlasnie chcialem kupic takiego Sonego,bo myslalem,ze co drogie i fajnie wygladajace,to najlepsze,ale JUZ z doswiadczenia wiem,ze tak nie jest i podkreslam to,ze jakis czas temu sie o tym przekonalem :) a pytac zawsze mozna,bo licze sie ze zdaniem innych ludzi :) pozdrawiam :)

[ Dodano: 2006-04-25, 23:59 ]
ludzi,ktorzy maja o tym pojecie ;) zapomnialem dodac :D:D Pozdrawiam :)

Powrót