Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Masz rację. Jak skończę prace nad Protectorem to wrzucę go na główną, a przy okazji dorzucę Automatyczny Włącznik Końcówki Mocy (APO)tomq88 napisał:skoro masz pelna dokumentacje do swoich projektow, to czemu mialbys ich nie wrzucic?
paczuszka o ktorej obiecales juz do mnie idzie ? bo nie wiem czy czekac czy po prostu juz myslisz ze go dostalem i poczta nawalaQuester napisał:a przy okazji dorzucę Automatyczny Włącznik Końcówki Mocy (APO)
Niestety z opóźnieniem ale idzie. Przepraszam za zwłokę.dolphin123 napisał:paczuszka o ktorej obiecales juz do mnie idzie ?
Brak czasu ale wczoraj i dzisiaj nieco "pogoniłem" :roll:tomq88 napisał:przeszkada jest brak czasu czy porzuciles ten zamiar?
Nie.cudny90 napisał:czy to nie jest czasem układ Questera?
Osobiście jestem przeciw :lol: Lepiej stworzyć osobny dział niedokończonych dzieł niż robić bałagan w obecnym dziale.Yoshi_80 napisał:Osobiście byłbym za tym, zeby wrzucać tam też ciekawe pomysły, nawet jak projekt upadł lub nikt nie podjął sie realizacji pomimo zainteresowania.
Czy ja wiem ? Już mamy 5 układów, a dojdzie jeszcze na pewno protekcja, filtr do suba, selektor wejść i Integra JIGa z Preampem. Poza tym niektórzy nie spoczywają na laurach i ciągle coś dłubią, więc prędzej czy później pojawi się coś nowego. Nie idźmy w ilość tylko w jakość. Moim zdaniem to spory komfort dla Internauty, który chce wykonać jakiś układ, mieć w jednym miejscu układy sprawdzone i dobrze udokumentowane (choćby ich było niewiele).Yoshi_80 napisał:Jak będziemy wrzucać projekty z pełną dokumentacją itd itp to dział bedzie świećić pustką

nic sie nie staloNiestety z opóźnieniem ale idzie. Przepraszam za zwłokę.
Na audiomanii był filtr DP z sumatorem kanałów. Schemat płytki mam, ale ideowego nie ściągnąłem, a bardzo by mi się przydałQuester napisał:El_liero, oczywiście na głównej - forum ma dość działów
takero, słuszna uwaga. Pojawi się i filtr do suba![]()