• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nowy projekt :D

Pawel S. napisał:
no to masz wzmacniacz na kolumny albo na suba na 8" glosniku ;]
no w porywach może na jakieś tam 10cali, albo nawet tonsilowskie 12 :)
guma2101, nie ma czegoś takiego jak wiarygodne parametry alpeirda hw1800.

mam system 6000 :p
Jaki polecacie głośnik do suba o średnicy 15" w cenie ok 300 zł ?? Podajcie jakiś linki do sklepów internetowych albo modele głośników które będą współpracować ze wzmakiem :!:

guma2101, zamin napiszesz durne pytanie poczytaj arty ze strony glownej, no i uzywasz szukajki....

:oops:
To w takim razie na jakie parametry zwracać uwagę Bo już zdążyłem zauważyć że nie liczy sie tylko moc :!: Chiałbym głośnik idealnie nadający sie na subwoofer i teraz mam dylemat
jaka firma stx czy może eminence może jakieś inne co polecacie tak żeby było dobrze i nie za drogo

eminence , ale nie każdy, ostatnio był kilomax 15 za 400zl na alledrogo :P
widać żę używany, ale one wytrzymałe są skubane :)

na eminence kappa 15 jest opracowany sub o nazwie betthorn ktory powinien wyprodukowac zadowalajaca ilosc basu :twisted:

Powrót