http://akkus.com.pl/index.php?grupa=gl_szczegoly&firma=usher&model=YS-13225W-XP&lang=pl&dh=dt
Miał ktoś to coś w swoich rękach ?
Miał ktoś to coś w swoich rękach ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie.takero napisał:Miał ktoś to coś w swoich rękach ?
Możesz dać choćby jakąś przegrodę ,aby cała objętość kolumny nie była wykorzystywana ;]zboj87 napisał:No i jak z tego zrobic podłogówki?
osobiście sądzę że nie ma co się w to pchać. Ale tak jak wcześniej wspominałem - zrób parke monitorków i posłuchaj jak grają, ew w salonie posłuchaj firmowych kolumn ushera skonstruowanych na tych głośnikach.zboj87 napisał:może te 2,5 drogi, to nie jest taki zły pomysł... Jak uważasz?
jakoś nie specjalnie... Pozatym po co im closed ? Jeśli znów zarzucisz tekstem żę br muli i wolniejszy jest to lepiej się zastanówzboj87 napisał:A wiesz, jak się sprawują w obudowie zamkniętej?
u mnie suba nie będzie.zboj87 napisał:Pytam, bo podejżewam, że do 13-cm głośnika przyda się subwoofer, ale to się jeszcze okaże.
takero napisał:Jeśli znów zarzucisz tekstem żę br muli i wolniejszy jest to lepiej się zastanów
takero napisał:u mnie suba nie będzie.