• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

nowy zestawik

panowie nie chcialbym Was poprawiac ale watek nie tego sie tyczy.. :( a nawet moder juz na to nie patrzy...

cicho ? ! w jakim celu wchodzisz na ten watek ?! wez sie zastanow... zaloz nowy na temat tonsila a mi tu nie bredz ze cicho mam siedziec

nie o to chodzi... 3/4watku jest na temat jakiegos tonsila o ktorym nawet nie chcialem gadac.. gdyz po prostu mam dosyc na razie tonsili i stx.. n_omyzs, XYS podali pomocna dlon a starzy wyzeracze mi tu o tonsilach... ;) zrob cos z tonsila albo stx pojawia sie w co drugim watku i sobie to przeczytac moge bez zakladania postu... a zalozylem go, bo chce sie dowiedziec czy jakies inne opcje wchodza w gre... bylby tez dayton rs-125 94zl w polinku jesli sie nie myle, jednak bariera jezykowa przeszkadza w zrozumieniu komentarzy o nim na innych zagranicznych forach..

Dayton rs-125 owszem ale czy ten aluminiak nadaję się do wysokiego podziału ? Bo przecież takiego potrzebuje XT

gdzie wlasnie wyczytalem ze rs180 nie mozna wysoko ciac ale rs125 juz mozna.. musze poszukac konstrukcji na nim i zobaczyc jak jest aplikowany na zwrotnicy

Powrót